Herning scorede ni gange mod Frederikshavn og tabte

Foto: Thomas Krogh Photography

24 mål, så mange scorede Frederikshavn Blackhawks og Herning Pirates da de to hold mødte hinanden i Select Kvinde Floorball Ligaen lørdag eftermiddag.

Inden kampen var Frederikhavn kæmpe favoritter, men kampen udviklede sig noget anderledes end hvad de fleste havde forestillet sig, i hvert fald på måltavlen.

Blackhawks fik den forventede start. 1-0 stod det allerede efter 19 sekunder. Herning udlignede hurtigt til 1-1 og så var tonen ligesom sat til et målorgie af de helt store.

Hjemmeholdet kunne gå til pause med en 3-1 føring, og den blev konverterede til 5-1 i anden periodes indledning. Det lignede for alvor den lussing mange havde forventet at de hårdt kæmpende Herningkvinder var kommet for at modtage.

Men udeholdet fik kontakt til hjemmeholdet igen, med to scoringer, og herfra gik det stærkt. Stillingen var hele 10-6 til Blackhawks da de to hold skulle til at tage hul på tredje periode, det vil altså sige hele 12 mål i en periode.

Frederikshavn lykkedes med at holde Herning distanceret, men heller ikke mere end det. For hver gang hjemmeholdet scorede, svarede udeholdet igen. Kampen endte 15-9 til Blackhawks og med den forventede sejr, men med et Herninghold der i den grad var kommet for at spille.

Hernings Katrine Pedersen noterede sig for hele SEKS scoringer og en assist for udeholdet og hos hjemmeholdet var det blot 14-årige Sille Larsen der imponerede mest med tre mål og to assister i kampen.