Herreligaen: BFC Vendsyssel fik ørerne i maskinen

Foto: Thomas Krogh Photography

Lørdag eftermiddag bød BFC Vendsyssel indenfor til det der på forhånd lignede en meget vanskelig opgave for hjemmeholdet mod Sunds Seahawks FC.

Gæsterne fra Sunds Seahawks FC satte sig hurtigt på kampen og førte med 3-0 inden der var spillet 10 minutter. Det blev også til 4-0 inden pausen, da Mikkel Skov satte sit andet mål ind bag BFC Vendsyssels målmand.

Det var det samme kampbillede i anden periode, hvor Sunds Seahawks FC lavede yderligere 4 mål, hvorfor stillingen inden den sidste periode var 8-0 til gæsterne.

I de sidste 20 minutter moste Sunds Seahawks FC ufortrødent på og lavede yderligere 7 mål inden det lykkes BFC Vendsyssels, Mathias Olesen, at pynte på resultatet 15 sekunder før tid. Kampens resultat blev derfor 15-1 til Sunds Seahawks FC.

Dagens mand i skysovs var Mikkel Skov fra Sunds Seahawks FC. Det blev til 9 point i kampen for midtjyden fordelt på 5 mål og 4 assister.

Cheftræner for Sunds Seahawks FC, Mathias Nordmann, var naturligvis tilfreds med sejren i en kamp, hvor der blev plads til, at arbejde med detaljerne.

– Det var en kamp, som vi forventede, at vinde og heldigvis også gjorde. Vi tog en periode af gangen – Og kom heldigvis, så komfortabel foran, at vi kunne træne nogle ting.

Alt i alt en god kamp, hvor vi har fokus på nogle enkelte facetter af vores spil.