Herreligaen: Efterårets profil – de nominerede

Jannik Trolle fra Hvidovre Attack FC med bolden i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Select Herre Floorball Ligaens grundspil er overstået. Det betyder at grundspillets profil skal kåres. Floorballportalen.dks redaktion har fundet fem spillere, som vi mener har været iøjnefaldende igennem hele grundspillet, og har gjort en forskel for deres hold.

LÆS MERE: AFSTEMNING: Efterårets profil i Herreligaen

De nominerede er:

Daniel Nygaard (Benløse FC): Landsholdsbacken med det høje bundniveau og sans for at score mål. Nygaard har været den bedste spiller på et overraskende godt spillende Benløse-hold i grundspillet, som sikrer dem en førsteplads i grundspillet.

Statistisk: 8 kampe, 8 mål, 3 assister, 11 points

Mikkel Skov (Sunds Seahawks): Det er ikke overraskende Mikkel Skov slutter som topscorer i grundspillet. Målnæsen og de offensive kvaliteter er i top hos landsholdets-anfører. Skov har igen i denne sæson været skarp og scoret næsten tre mål pr. kamp i grundspillet.

Statistik: 8 kampe, 20 mål, 15 assister, 35 points

Frederik Sjöstedt (Vanløse Floorball): Sikke en impact den svenske profil har haft hos Vanløse. Sjöstedt har været god til at finde balancen i mellem sit defensive fokus og de offensive fremstød og slutter som topscorer i øst-rækken som back.

Statistik: 8 kampe, 6 mål, 11 assister, 17 points

Nicolai Flyvholm (Frederikshavn Blackhawks): Det er noget af et comeback Flyvholm har haft i Select Floorball Ligaen. “Flyver” har været en offensiv profil igennem alle kampene for Blackhawks og har taget mere og mere lederskab på banen også.

Statistik: 9 kampe, 17 mål, 12 assister, 29 points

Jannik Trolle (Hvidovre Attack FC): Hvidovre har som hold ikke haft det bedste grundspil, men landsholdsbacken Jannik Trolle har trukket et enormt læs og i nogen kampe spillet tæt på 40 minutter. Trolles har vist sine kvaliteter og har sjældent en dårlig kamp, det har reddet Hvidovre i nogle kampe i efteråret.

Statistik: 8 kampe, 2 mål, 12 assister, 14 points