Herreligaen: Hård fight gav sejr til Hvidovre

Rasmus Madsen fra Hvidovre med bolden i kamp mod Copenhagen i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Lørdagens sene kamp i Select Herre Floorball Ligaen stod mellem Vanløse Floorball og Hvidovre Attack FC. Begge hold havde brug for de tre point i bestræbelserne på, at hægte sig fast på Benløse FC i Øst-Kredsen.

Kampen blev indledt i et højt tempo med flere chancer til begge hold. Hvidovre Attack FC åbnede målscoringen efter godt 4 minutter ved Jonas Nordheim. Det mål blev startskuddet til en særdeles underholdene og målrig periode. Gæsterne fra Hvidovre skabte en 4-1 føring hen mod slutningen af åbningsperioden, men det lykkes Vanløse at få et par reduceringer inden periodens udløb.

Det høje tempo fortsatte i 2. periode, dog med lidt større disciplin i spillet hos begge hold. Rasmus Madsen øgede føringen til 5-3 for Hvidovre Attack FC godt midtvejs i 2. periode, men hjemmeholdets Johan Selander svarede hurtigt igen med en reducering til 4-5, hvilket var stillingen inden den sidste periode.

Kampens vigtighed kom rigtig til udtryk i 3. periode, hvor der blev skruet op for tempoet ligesom der kom en del fysisk ind i spillet. Antallet af åbne chancer faldt i takt med, at perioden skred frem og da målmændene havde fundet storspillet frem i den sidste periode forblev denne målløs.

Vanløse Floorball – Hvidovre Attack FC 4-5 (3-4,1-1,0-0)

0-1, Jonas Nordheim (Mathias Hørby Jensen)
1-1, Johan Selander (Dennis Sjöstedt)
1-2, Frederik Kobberup
1-3, Kenneth Vigh Danielsen (Lucas Madsen)
1-4, Rasmus Madsen (Kenneth Vigh Danielsen)
2-4, Simon Lehnert (Straffeslag)
3-4, Johan Selander (Rasmus Bømervang)
3-5, Rasmus Madsen
4-5, Johan Selander (Fredrik Sjöstedt)

Udvisninger:
Vanløse Floorball: 2×2 & 1x10min.
Hvidovre Attack FC: 3x2min.