Herreligaen: Lynoptakter til lørdagens kampe

Mathias de Fries fra Benløse FC i duel med Vanløse Floorballs Simon Lehnert i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Vi kan lige nå at få serveret to lynoptakter til de top opgør i Select Herre Floorball Ligaens mellemspil, som spilles lørdag eftermiddag:

Vanløse Floorball – Frederikshavn Blackhawks kl. 14:30 (Link til streaming)

Spændende om Vanløse kan gøre noget ved storfavoritterne fra Frederikshavn. Sidst de to hold mødtes holdt Vanløse godt på i den første halvdel af kampen, inden de måtte se Frederikshavn løbe fra dem.

Vanløse har vundet et par kampe siden og selvtilliden må være i top ikke mindst set i lyset af at en semifinaleplads ligger lige for fødderne af det unge mandskab fra københavnerforstaden.

Frederikshavn kommer med deres store bredde og vil, formentlig give plads til nogle af de yngre spillere, hvis kampen udvikler sig, som forventet. Måske ser vi også Anders Kjær tilbage på banen, denne lørdag?

Benløse FC – SEIF Tornados kl. 15:00 (Link til streaming)

Hjemmeholdet fra Benløse er klare favoritter her. SEIF skal de dog ikke undervurdere, og giver Benløse, de gul/sorte hvirvelvinde for meget plads defensivt, kan de få problemer.

SEIF skal dog finde en måde at løse alle kampens 60 minutter på. Det vil det kræve, hvis der skal points på kontoen, på udebane mod de forsvarende mestre. Bredden er smal og kun få rutinerede spillere, gør ikke opgaven lettere.

Benløse vil spille bredt, og vil ramme gæsterne med højt tempo og masser af boldbesiddelse, så SEIF kommer ud og løbe. Det kunne godt ligne en klar sejr til hjemmeholdet, og udvikler kampen sig, som håbet set med hjemmeholdets briller, kunne vi måske godt få et par unge talenter få chancen sidst i kampen?