Herreligaen: Mellemspilsbarometer

Foto: Kim Hessner, Floorballcentret

Grundspillet er afsluttet og de seks hold, som skal dyste i mellemspillet er fundet. Tre hold fra hver region skal mødes ude og hjemme i foråret. Floorballportalen.dk har taget temperaturen på de seks holds form i det første mellemspilsbarometerm, inden det hele går løs:

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: Frederikshavn Blackhawks

1. FREDERIKSHAVN BLACKHAWKS

Der skal mere end en coronapause mm. til at fjerne indtrykket af et Frederikshavn-hold der står stærkt med tre homogene kæder, hvor træner Andreas Glad har stor fleksibilitet. Eneste lille minus er målmandsposten.

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: Benløse FC

2. BENLØSE FC

De forsvarende mestre er ikke mange centimeter efter Blackhawks. Benløse har ligaens bedste keeper i Emil Brixager, men mangler at finde den foretrukne opstilling i de tre kæder, før de igen kan rykke frem på føresædet i på dette barometer, det var indtrykket af de sidste kampe i grundspillet.

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: Vanløse Floorball

3. VANLØSE FLOORBALL

Der er selvtillid hos de lillaklædte Vanløse-drenge. Bevares, erfaringen mangler formentlig, men deres afslutning på grundspillet vidner om et hold, som toppede på det helt rigtige tidspunkt i grundspillet og nu skal finde mindst et peak mere i deres sæsoncyklus hvis det skal blive til mere i mellemspillet.

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: Sunds Seahawks

4. SUNDS SEAHAWKS

De ambitiøse midtjyder er ikke blevet testet rigtig i lang tid og det blev til let sejr over BFC Vendsyssel efter coronapausen. Potentialet er til mere, men lige som med Hvidovre, så virker det til at de sidste justeringer mangler for at alle spiller efter de samme noder i orkestret.

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: Hvidovre Attack FC

5. HVIDOVRE ATTACK FC

Skader til vigtige spillere, manglende bredde, eller tro på dem, som sidder på bænken gør at Hvidovre kom haltende ud af grundspillet. Lige som med Sunds, er der ingen som er i tvivl om kvaliteten, men en ting er papir, en anden er spillet på banen og det så ikke godt ud for Hvidovre i grundspillet.

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: SEIF Tornados

6. SEIF TORNADOS

De er på vej. Gode takter i flere kampe i grundspillet, og tre sikre sejre over BFC Vendsyssel gør at de skal spille slutspil for første gang. De vil formentlig løbe ind i et par øretæver i mellemspillet. Det bliver dog interessant at måle Tornados op i mod de sjællandske hold.