Herreligaen: Optakt til midtugens kampe

Mathias de Fries fra Benløse FC i duel med Vanløse Floorballs Simon Lehnert i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Den korte landsholdspause er overstået og allerede tirsdag venter den første kamp i Selet Herre Floorball Ligaen igen. Det bliver nogle intense sidste 12 dage inden VM-truppen skal samles igen og resten af ligaen går på endnu en kamppause i mens VM pågår.

I de kommende 12 dage er der et par af holdene som skal spille 3 kampe, hvilket er med til at øge intensiteten og ikke mindst vigtigheden af at være klar, da der kan være voldsom stor forskel på 0 og 9 points i denne periode.

LÆS MERE: Lang karantæne til Vanløsespiller

Tirsdag d. 16. november kl. 19:00 Copenhagen FC – Rødovre FC

Det er absolut sidste chance for Copenhagen, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at spille med om top3 i denne sæson. Omvendt har Rødovre heller ikke råd til at tabe denne kamp i deres jagt på Vanløse og top3, så der er virkelig meget på spil i denne kamp. Rødovre havde Andreas Kleczewski og Jannik Dalkvist med landsholdet, de skal trække et stor læs i denne kamp, men er stængerne klar?

Onsdag d. 17 november kl. 19:30 Benløse FC – Vanløse Floorball

En rigtig svær kamp for Vanløse, men ikke desto mindre gerne en kamp, de skal have nogle points i. Vanløse slog tidligere i sæsonen Benløse ud af pokalturneringen, så de har opskriften til sejr over de danske mestre. Desværre for Vanløse har Benløsecoach David de Fries i den grad fået sat brikker rigtig sammen i det nye puslespil, som han har skulle lægge til denne sæson. Kan Benløse fortsætte deres ubesejret stime?

LÆS MERE: Jannik Trolles VM i fare

Onsdag d. 17 november kl. 19:30 Sunds Seahawks FC – Esbjerg Sharks FC

Esbjerg spillede et par rigtig gode kampe i forrige weekend på udebane i Frederikshavn, hvor vestjyderne blandt andet indledte begge kampe med at score kampens første mål. Sunds er uden Simon Lauridsen, som heller ikke var med landsholdet i weekenden, og de rutinerede spillere, som tidligere blev meldt ud, har ikke rigtig spillet nogen minutter endnu, så spørgsmål er om der kan komme uventet spænding undervejs i opgøret?

Torsdag d. 18 november kl. 20:00 Rungsted-Hørsholm FK – Hvidovre Attack FC

Rungsted har i perioder leveret god fight mod stort set alle de øvrige hold i grundspillet. Nordsjællænderne mangler dog at møde Hvidovre, men det får de muligheden for torsdag aften. Jannik Trolle er formentlig ikke med og hvis han er, spiller han næppe særlig meget for Hvidovre. Men det betyder nok ikke noget for Hvidovre der har set rigtig gode ud i denne sæson. Mange har budt sig til og det bliver den store udfordring for hjemmeholdet at dæmme op for bredden hos gæsterne.