Herreligaen: Optakt til weekendens kampe

Johan Selander, spillende cheftræner for Vanløse Floorball forsøger at komme først på bolden i en kamp mod Benløse FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Efter en travl midtuge i Select Herre Floorball Ligaen, venter nu en lige så travl weekend, hvor der spilles fem kampe, alle sammen lørdag. Du får her en kort optakt til alle fem opgør:

Lørdag d. 20 november kl. 12:00 Esbjerg Sharks FC – Frederikshavn Blackhawks1

De to hold mødes faktisk allerede fredag aften, men dette opgør er i Arena Nord pokalturneringen om en plads i Final4. Ikke desto mindre, vil det være en kamp, som kan få indflydelse på denne match, da kampene afvikles inden for 14 timer. Sidst de to hold mødtes leverede Esbjerg flot fight især i kampens første periode, hvor man tilmed kom først på tavlen.

LÆS MERE: God start rakte ikke for Esbjerg i Frederikshavn

Lørdag d. 20 november kl. 13:45 Copenhagen FC – Vanløse Floorball

En “must win” kamp for Vanløse, der lige nu har overhånden mod Rødovre FC i kampen om tredje pladsen. Men der skal stadig skrabes en del point sammen før billetten til mellemspillet er i hus og der skal Copenhagen FC besejres. De to hold har tidligere spillet tætte og meget tempofyldte kampe, så det bliver garanteret underholdende lørdag eftermiddag i Valby.

LÆS MERE: Herreligaen Øst: Lørdagens kampe i tal

Lørdag d. 20 november kl. 14:00 Benløse FC – Rungsted-Hørsholm FK

Benløse har ikke haft de store problemer mod Rungsted tidligere i sæsonen. Mon ikke der vil blive spillet bredt fra midtsjællændernes side. Omvendt skal Rungsted ud og bevise at de har lært af de tidligere kampe mod Benløse, og forsøge at få dæmmet op for det flydende angrebsspil fra hjemmeholdet, ellers kan det blive en lang eftermiddag på Midtsjælland.

LÆS MERE: Herreligaen Øst: Rungsted/Hørsholm FK – Benløse FC i tal

Lørdag d. 20 november kl. 15:00 Rødovre FC – Hvidovre Attack FC

Rødovre var ikke langt fra at tage points sidst de to hold mødtes, men marginaler og dårlige beslutninger kostede sejren til sidst i kampen. Nu spilles der i hjemme i Rødovre, og med god opbakning for hjemmepublikummet, kunne det være nu at Rødovre slår til og får skovlen under et af de to tophold i denne sæsons grundspil. Hvidovre spillede senest torsdag ude mod Rungsted, men brugte flere marginal spillere og bør fit for fight lørdag.

LÆS MERE: Herreligaen Øst: Hvidovre Attack FC – Rødovre FC i tal

Lørdag d. 20 november kl. 15:30 Frederikshavn Blackhawks2 – Århus FK

Frederikshavn Blackhawks2 må vel påtage sig favoritværdigheden hjemme mod et Århus-hold, som svinger lidt i deres resultater. Rutinerede Lars Skytte trækker læsset for gæsterne, men det er ikke nok mod et ungt og meget energisk frederikshavner hold, der kommer blæsende med 3 kæder. En god start er nøglen for gæsterne, hvis der skal points med hjem fra Nordjylland

LÆS MERE: Herreligaen Vest: Århus FK – Fr. havn Blackhawks i tal