Herreligaen: Optakt til weekendens kampe

Zimon Madsen fra Hvidovre Attack FC i kamp mod Benløse FC i SFL 21/22. Foto: Thomas Krogh Photography

Lørdag er sidste spillerunde i Select Herre Floorball Ligaen før landsholdspausen, hvor herrelandsholdet skal til VM i finske Helsinki. Tre kamp er på programmet i alt fredag og lørdag.

Fredag d. 26. november kl. 18:00 Copenhagen FC – Rungsted-Hørsholm FK

Copenhagen FC er favoritter, men Rungsted-Hørsholm FK ligner et hold, som stille og roligt har fået bedre styr på deres defensiv. Kan defensiven holde for gæsterne, kan det måske blive en tæt og spændende kamp? Kalle Tamminen fra hjemmeholdet er brandvarm i øjeblikket, hold øje med ham.

Lørdag d. 27 november kl. 15:00 Hvidovre Attack FC – Benløse FC

Herligt topopgør der venter her, i mellem østrækkens to bedste hold. Hvidovre har revanche til gode, men Benløse har set solide ud hele sæsonen og overraskende lige nu ligner bedste øst bud på at kunne matche favoritterne fra Frederikshavn. Jannik Trolle var tilbage på banen i torsdags, men udgik inden tredje periode mod Vanløse, han skal formentlig spille med i denne kamp for at VM bliver aktuelt for ham.

Lørdag d. 27 november kl. 17:00 Vanløse Floorball – Rødovre FC

Der er maksimal spænding om den tredje og sidste plads i mellemspillet i mellem Vanløse og Rødovre. Rødovre har overhalet Vanløse efter deres flotte sejr over Hvidovre, og kan nu selv afgører det, men det kræver en sejr over Vanløse der vandt det første indbyrdes møde i denne sæson. Der venter et drama uden tvivl, og der er mange spørgsmål i Vanløse-truppen der har været plaget af skader og senest havde hevet rutinerede Kasper Kennedy ud af pensionen i pokalkampen torsdag.