Herreligaen: Optakt til weekendens kampe

Mathias Hørby fra Hvidovre Attack FC tager faceoff i kampen mod Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Lunau

I weekenden spilles hele seks opgør i Select Herre Floorball Ligaen. Vi giver dig her overblikket samt et par linjer om hver kamp.

Fredag 5. november kl. 20:30 Frederikshavn Blackhawks1 – Esbjerg Sharks FC

Første kamp af to inden for 15 timer i mellem de to hold. Frederikshavn er uden tvivl kæmpe favoritter og Esbjergs chancer ligger vel alene i om hjemmeholdet undervurderer det unge udehold. Vigtig erfaring for Esbjerg, der i denne sæson skal bygge sten på sten i det fundament, der skal bære holdet de næste mange sæsoner.

LÆS MERE: Det danske herrelandshold udtaget til VM

Lørdag 6. november kl. 11:00 Frederikshavn Blackhawks1 – Esbjerg Sharks FC

Anden kamp inden for 15 timer i mellem de to mandskaber, og en endnu større fordel til hjemmeholdet, qua deres enorme bredde. Frederikshavn vil fortsætte deres “up-tempo” spil, hvor tempoet presses i vejret og det unge Esbjerg-hold vil få rigeligt at se til, med blot at hænge med i løbet af de 60 minutter.

Lørdag 6. november kl. 13:45 Hvidovre Attack FC – Copenhagen FC

Denne uges TV-kamp bliver garanteret et intenst et af slagsen. Copenhagen plejer at kommer med fuld appel i deres nærkampe, i jagten på en sejr, og efterlader ingen ting tilbage når kampen er slut. Det bliver der også brug for, mod et godt spillende Hvidovre-hold, der skal have tre points for at kunne holde trit med Benløse i tabellen.

Lørdag 6. november kl. 14:00 Frederikshavn Blackhawks2 – Sunds Seahawks FC

Interessant matchup, når nummer tre møder nummer to i vest-rækken. Frederikshavn Blackhawks2 består primært at unge talenter, tilsat ligareserver fra Blackhawks1. Spændende skal det blive om der er tilsat lidt ekstra stjernestøv til hjemmeholdet, når muligheden for at drille Sunds er tilstede lørdag eftermiddag.

LÆS MERE: Herreligaen: Statistisk-overblik oktober

Lørdag 6. november kl. 15:00 Benløse FC – Rødovre FC

Revanche-tid for Rødovre? I begge de to foregående opgør i denne sæsons grundspil, har Rødovre været rigtig tæt på at slå de forsvarende danske mestre fra Benløse, men begge gange er midtsjællænderne rent med sejren. Rødovre har holdet, men manglet marginalerne til at gøre arbejdet færdigt, sidste chance kommer lørdag eftermiddag, hvis det skal blive til en sejr over Benløse.

Søndag 7 november kl. 16:30 Vanløse Floorball – Rungsted-Hørsholm FK

Sidste indbyrdes møde i mellem Vanløse og Rungsted. Vanløse har vundet de to første opgør plus en sikker pokalsejr og er også klare favoritter, når de to hold mødes søndag. Rungsted har dog haft flere gode perioder mod Vanløse, men ikke formået at holde fast, måske kan der blive lidt spænding om udfaldet, hvis nordsjællænderne rammer dagen?