Herreligaen: Power Ranking

Foto: Kim Hessner, Floorballcentret

Selvom der resterer nogle kampe i Select Herre Floorball Ligaens grundspil, så er de 6 hold fundet, som skal spille i det landsdækkende mellemspil og dermed også om medaljer i løbet af foråret. Floorballportalen.dks redaktion tager temperaturen på de 6 hold.

Ranking: 1

Kommentar: Frederikshavn Blackhawks er den store favorit til at vinde DM-guldet i denne sæson. Det kan godt være at øst-rækken har flere tætte opgør, men det ændre ikke ved at Andreas Glad har en hel hær af kampklar spillere, som alle holder et højt niveau. De er et niveau over Sunds Seahawks, men skal nu til at måle overarm med østholdene.

Ranking: 2

Kommentar: Der var store spørgsmålstegn ud for de forsvarende danske mestre inden sæsonen. Men de er alle blevet besvaret med lutter sejre i grundspillet og overraskende stabilt spil. Bredden i en tempofyldt match mod Frederikshavn, kan godt blive et problem, hvis der skal spilles med mere end 10 mand, men der er masser talenter, som kan ske at vokse sig ind i større roller undervejs i mellemspillet.

Ranking: 3

Kommentar: De har afsluttet deres grundspil med seks sejre på stribe og har toppen på holdet, til at kunne drille de bedste. Bredden er uden tvivl en udfordring i de kampe, hvor der kommer til at være tryk på i alle 60 minutter, men med en god gameplan, kan det måske udvikle sig til noget rigtig spændende for Rødovre? Virker som en stærkere enhed end Sunds og Hvidovre lige nu.