Herreligaen: Sådan begynder mellemspillet

Foto: Thomas Krogh Photography

I weekenden d. 22. januar – 23. januar starter det landsdækkende mellemspil i Select Herre Floorball Ligaen. Her tager de seks kvalificerede hold fat på ti spændende og intense runder floorball, hvor af fire hold tager en plads i semfinalerne i marts måned.

Fire hold har taget bonuspoints med over fra grundspillet via deres placering i hhv. øst og vest. Derfor kan vi allerede nu kigge på stillingen:

LÆS MERE: Herreligaen: Power Ranking

PlaceringHoldKampeVUTScorePoint
1.Benløse FC 00000-04
2.Fr. havn Blackhawks 00000-04
3.Sunds Seahawks FC 00000-02
4.Hvidovre Attack FC 00000-02
5.Rødovre FC 00000-00
6.Esbjerg Sharks FC00000-00

Med 4 bonuspoints til de sidste fire års finalister Frederikshavn Blackhawks og Benløse FC, er der allerede fra start af maksimalt pres på de øvrige fire hold. Oplagt ville det være at sige at de fire nederst hold i ovenstående stilling spiller om to pladser i semifinalerne.

Så let går det nok ikke. Hvidovre slog fx. Benløse for uge siden og dermed beviste den hvide-del af vestegnen at de er klar til at spille med om top2 i mellemspillet.

En vigtig detalje er at vinderen af mellemspillet, kan vælge sin modstander i semifinalerne. Vinderen vælger i mellem nummer 3 og 4 i mellemspillet. Semifinalerne spilles bedst-af-5 kampe. Inden Superfinalen i Frederiksberg Hallen lørdag d. 9 april.

NÆSTE SIDE: Første runde af mellemspillet