Herreligaen: Sikker sejr til Sunds Seahawks FC

Foto: Sunds Seahawks

Det var et revanchesultent hjemmehold fra Strandby/Elling IF, der tog imod Sunds Seahawks FC i lørdagens tidlige kamp i Select Herre Floorball Ligaen. De to hold stod overfor hinanden tidligere i denne sæson og her tog Sunds Seahawks FC en sikker sejr på 7-1.

Trods en relativ jævn start på opgøret, så stod det hurtigt klart, at gæsterne fra Sunds Seahawks FC ikke var kommet til Strandby for, at uddele gaver til de unge nordjyder. Mikkel Skov, Kristoffer Handgaard og Morten Handgaard fra Sunds Seahawks FC storspillede i kampens første 20 minutter og var stærkt medvirkende til, at gæsterne kunne gå til pause med en føring på 4-1.

Samme tendens fortsatte i 2. periode, hvor gæsterne fra Sunds kunne øge føringen til 8-3. Mikkel Skov bidrog med yderligere to scoringer i 2. periode, mens en af de helt unge drenge fra Sunds, Kristian Gadegaard, også kom på tavlen i denne periode. Hjemmeholdet fra Strandby/Elling IF bed bedre fra sig i 2. periode og leverede blandt andet en fin scoring i undertal midtvejs i perioden ved Emil Kajgaard.

Sunds Seahawks FC lagde stærkt fra land i kampens sidste 20 minutter og afgjorde reelt kampen med to scoringer til 10-3. Hjemmeholdet fik lov til, at pynte på resultatet i slutningen af kampen, så sejren til sidst blev på 10-5 til Sunds Seahawks FC.

Cheftræner for Strandby/Elling IF, Mark Reinert, havde følgende kommentarer efter nederlaget:

– En meget blandet oplevelse. Chancen for point var bestemt til stede, og vi lykkedes egentlig også med meget at det vi har aftalt. Vi laver dog alt for mange personlige fejl, som Sunds bare straffer prompte. Når man så samtidig ikke er skarpe nok i offensiven, så er det svært mod et stærkt hold som Sunds.

Strandby/Elling IF – Sunds Seahawks FC 5-10 (1-4,2-4,2-2)

0-1, Morten Handgaard (Kristoffer Handgaard)
1-1, Frederik Østervang
1-2, Mikkel Skov (Morten Handgaard)
1-3, Simon Lauridsen (Morten Handgaard)
1-4, Mikkel Skov (Kristoffer Handgaard)
2-4, Jacob Olsen (Jonas Johansen)
2-5, Mikkel Skov (Kristoffer Handgaard) (PP)
2-6, Theis Lauridsen (Kristian Gadegaard)
3-6, Emil Kajgaard (Jacob Olsen) (BP)
3-7, Kristian Gadegaard (Theis Lauridsen)
3-8, Mikkel Skov (Morten Handgaard)
3-9, Esben Køhler (Morten Handgaard) (PP)
3-10, Theis Lauridsen (Mikkel Falsig)
4-10, Emil Kajgaard (PP)
5-10, Frederik Østervang (Jonas Johansen)

Udvisninger:
Strandby/Elling IF: 4x2min.
Sunds Seahawks FC: 1x2min.