Herreligaen: Skarpeste duoer i øst-rækken

Vi har været i statistikkerne og kigget på de skarpeste duoer i herreligaens to regionale rækker Øst og Vest. Præmissen for at være på denne liste, er at de to spillere har været involveret i samme scoring. Det vil sige målscorer og oplægger.

I denne artikel kigger vi på øst-rækken, hvor vi har fundet de tre skarpeste par frem:

1. Dennis Sjöstedt og Fredrik Sjöstedt – Vanløse Floorball

Dennis Sjöstedt (tv) og Fredrik Sjöstedt (th)

Vel egentlig ikke den store overraskelse for nogen? De to svenske brødre har været instrumentale i deres tilbagevenden til den danske liga for Vanløse Floorball. Vanløse er i mellemspillet, godt hjulpet på vej af de 7 scoringer Sjöstedt-brødrene har præsteret sammen.

Alle 7 mål er faldet i fem mod fem, derudover skal det noteres at Fredrik Sjöstedt har spillet som back i alle kampe, men alligevel har han været hyperfarlig fremad i banen og blev topscorer i øst-rækken, med et point foran sin bror Dennis.

2. Jannik Dalkvist og Niklas Nordh – Rødovre FC

Niklas Nordh (tv) og Jannik Dalkvist (th)

Rødovre FC sluttede sidst i grundspillet, men dette er den første af tre Rødovre-konstellationer som er at finde på denne liste. Rødovre har spidsen på holdet på plads, men savner bredde, derfor er det ikke så underligt at facit er som det er her på denne liste.

LÆS MERE: Herreligaen: Skarpeste duoer i vest-rækken

Niklas Nordh og Jannik Dalkvist kombinerede for 6 scoringer i løbet af grundspillet. 2 af disse faldt i powerplay, som Rødovre var rigtig skarpe i, hele vejen igennem efteråret.

3. Niklas Nordh og Andreas Kleczewski – Rødovre FC

Niklas Nordh (tv) og Andreas Kleczewski (th)

Niklas Nordh og Andreas Kleczewski agerede i de fleste kampe i grundspillet angrebsduo for Rødovre FC. De leverede som forventet og måske endda lidt til, men bredden var det sprængende punkt for det Rødovre-hold der sluttede sidst øst-rækken.

Nordh og Kleczewski leverede 5 scoringer sammen alle i fem mod fem og det vidner om skarphed at man kan producere så fint med lige mange spillere på banen, som det dårligste hold i rækken.

4. N. Børner og R. Bømervang – Vanløse Floorball – 5 mål

5. J. Dalkvist og A. Kleczewski – Rødovre FC – 4 mål