Herreligaen: Skarpeste duoer i vest-rækken

Vi har været i statistikkerne og kigget på de skarpeste duoer i herreligaens to regionale rækker Øst og Vest. Præmissen for at være på denne liste, er at de to spillere har været involveret i samme scoring. Det vil sige målscorer og oplægger.

Vi starter med vest-rækken, hvor vi har fundet de tre skarpeste par frem:

1. Mikkel Skov og Simon Lauridsen – Sunds Seahawks FC

Simon Lauridsen (tv) og Mikkel Skov (th)

Ikke så overraskende er det Sunds Seahawks’ landsholdsduo, Simon Lauridsen og Mikkel Skov der er det farligste offensive par i vest-rækken. Med Sunds store sejre over Strandby og BFC Vendsyssel har de to fundet hinanden og kombineret for 12 scoringer i løbet af grundspillet.

De 12 scoringer (1 i powerplay) er flest af alle par på tværs af de to rækker. Denne skarphed skal tages med over i mellemspillet, når det starter til marts, hvis Sunds skal indløse billet til semifinalerne og ultimativt stå i DM-finalen.

2. Nicolai Flyvholm og Kasper Kajgaard – Frederikshavn Blackhawks

Nicolai Flyvholm (tv) og Kasper Kajgaard (th)

Frederikshavn Blackhawks vandt vest-rækken i suveræn stil uden et eneste pointtab. En af grundene til det var duoen Nicolai Flyvholm og landsholdscenteren Kasper Kajgaard. De to kombinerede for 9 mål sammen i løbet af grundspillet.

LÆS MERE: Herreligaen: Skarpeste duoer i øst-rækken

De havde formentlig ligget nummer 1 på denne liste, hvis ikke det var for den bredde, der spilles med i Frederikshavn, hvor tre kæder ruller på. At de har produceret 9 mål (2 i powerplay) er alligevel et godt udbytte for guldaspiranterne i Nord.

3. Kristoffer Handgaard og Mikkel Skov – Sunds Seahawks FC

Mikkel Skov (tv) og Kristoffer Handgaard (th)

Endnu en Sunds-duo har fundet vej til denne listes top 3. Mikkel Skov blev topscorer i grundspillet på tværs af begge rækker og han benyttede i sær to spillere til nå sine 35 points. Kristoffer Handgaard kombinerede med Mikkel Skov for 8 scoringer i løbet af grundspillet.

Det er alligevel lidt imponerende at de har kunne nå 8 scoringer (3 i powerplay) fordi Handgaard har spillet en vigtig defensiv rolle hos Sunds-mandskabet i langt de fleste kampe igennem grundspillet.

4. J. Olsen og J. Johansen – SEIF Tornados – 7 mål

5. R. Larsen og J. Velgaard – Frederikshavn Blackhawks – 5 mål