Herreligaen: Special teams – Boxplay effektivitet

Foto: Thomas Krogh Photography

De fleste hold har spillet et par kampe i Select Herre Floorball Ligaen det betyder det er tid til at kigge på holdenes effektivitet i special teams. I denne artikel er det undertalsspillet der skal nærstuderes:

1. Sunds Seahawks – 1 boxplay klaret på 1 forsøg = 100%

100% det er perfekt, og en god start for Sunds i boxplay. Midtjyderne har dog også kun været i undertal en gang i denne sæson og derfor er det en meget lille sample size.

2. Rødovre Floorball Club – 1 boxplay klaret på 1 forsøg = 100%

100% Det samme er gældende for Rødovre. De har kun været i undertal en gang i den ene kamp de har spillet og det er en god start.

3. Benløse Floorball Club – 5 boxplay klaret på 6 forsøg = 83,3%

83,3% er et rigtig fint niveau Benløse er lagt ud med i sæsonens første to kampe. Det må forventes at de lander på dette niveau når grundspillet er færdigt.

4. Hvidovre Attack FC – 4 boxplay klaret på 5 forsøg = 80%

80% fin start for Hvidovre. De har forsvaret sig godt, når de er havnet i undertal, og har også spillerne til at excellere i netop denne kategori.

5. Vanløse Floorball – 4 boxplay klaret på 5 forsøg = 80%

80% vigtigt for Vanløse at kunne modstå det pres de kommer under, når de er i undertal. Kan de lander på dette niveau, er det rigtig godt, og giver et godt udgangspunkt i kampen pladsen i mellemspillet.

6. Frederikshavn Blackhawks – 4 boxplay klaret på 5 forsøg = 80%

80% det er godkendt for Blackhawks. Ikke nok med de ofte klarer sig ud af situationerne når de er i undertal, så scorer de faktisk også mål. Hele tre mål i undertal har Blackhawks scoret i de fem situationer de har været i undertal.

7. SEIF Tornados – 4 boxplay klaret på 5 forsøg = 80%

80% er over forventning for Tornados, men absolut godkendt. De skal allerhelst undgå udvisninger, og hvis de alligevel kommer i undertal, skal de holde en høj effektivitet, som her.

8. Copenhagen Floorball Club – 1 boxplay klaret på 4 forsøg = 25%

25% dette er langt under den standard Mattias Hacke Johansson, forventer af sine tropper. De skal forbedre denne kategori kraftigt over de næste par kampe, hvis de skal spille med om pladsen i mellemspillet.

9. Brønderslev Hot Shots FC – 1 boxplay klaret på 4 forsøg = 25%

25% endnu et parameter, der skal arbejdes med og udvikles i denne sæson hos det unge mandskab i nord. Brønderslev har det svært i fem mod fem og derfor er det også logisk de har det svært når de er en spiller i undertal.