Herreligaen: Special teams – Powerplay effektivitet

Foto: Thomas Krogh Photography

De fleste hold har spillet et par kampe i Select Herre Floorball Ligaen det betyder det er tid til at kigge på holdenes effektivitet i special teams. I denne artikel er det overtalsspillet der skal nærstuderes:

1. Sunds Seahawks – 4 mål på 6 forsøg = 66,6%

66,6% er mere end godkendt. Sunds har fået en god start på sæsonen i powerplay. Godt nok har modstanden også været overkommelig, men derfor skal bolden i mål alligevel.

2. Rødovre Floorball Club – 1 mål på 2 forsøg = 50%

50% Godt nok har Rødovre kun spillet en kamp, men her var effektiviteten også på plads, når holdet kom i overtal. Et mål i to powerplays er en god start for vestegnsklubben.

3. Hvidovre Attack FC – 2 mål på 5 forsøg = 40%

40% Som forventet fra guldaspiranterne fra Hvidovre. Deres powerplay har set skarpt ud, og har taget var på de muligheder de har fået. Det er det niveau man skal forvente fra et hold, med Hvidovres klasse.

4. SEIF Tornados – 1 mål på 3 forsøg = 33,3%

33,3% Kan SEIF Tornados holde det niveau resten af grundspillet, bør det være et parameter, som er med til at sikre dem pladsen i mellemspillet.

5. Vanløse Floorball – 1 mål på 4 forsøg = 25%

25% er okay for Vanløse. De bør kunne ramme noget der ligner mål på hver tredje powerplay, i grundspillet, med den overtalsformation de kan sende på banen.

6. Benløse Floorball Club – 1 mål på 4 forsøg = 25%

25% bør kunne forbedres. Benløse kan sætte fem rigtig dygtige boldspillere på banen i deres powerplayformation, og det skal kaste mål af sig i tæt på hver tredje forsøg.

7. Copenhagen Floorball Club – 1 mål på 5 forsøg = 20%

20% skal forbedres, hvis Copenhagen skal i mellemspillet. De lavede mål på mere end hver tredje powerplay i sidste sæsons grundspil, og det er i det niveau de skal ligge, hvis de skal udkonkurrere Vanløse om pladsen i mellemspillet.

8. Frederikshavn Blackhawks 0 mål på 2 forsøg = 0%

0% er naturligvis ikke tilfredsstillende for Blackhawks. Selvom der kun er tale om to forsøg der ikke er udnyttet, skal effektiviteten være i top når muligheden byder sig i powerplay.

9. Brønderslev Hot Shots FC – 0 mål på 4 forsøg = 0%

0% skal forbedres. Det unge Brønderslev-hold, har haft det svært i de første kampe i sæsonen. Deres powerplay har ikke fungeret og ikke nok med de ikke har fået scoret i deres fire forsøg, de har lukket to baglæns mål ind også.