Herreligaen: Strandby Tornados trækker sig

SEIF Tornados fejrer en scoring i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Select Herre Floorball Ligaen er blevet ramt af en holdtrækning kort inde sæsonstart. Sidste sæsons bronzevindere fra Strandby Tornados har meddelt Floorball Danmark at de ikke kan stille op i Liga Vest, da de henover sommeren har oplevet stor afgang fra deres trup grundet flytning pga. studie, flytning til Sverige, manglende lyst, klubskifter mv.

Det har betydet at Strandby Tornados lige nu står med en trup på kun 6 spillere, hvilket selvsagt ikke er foreneligt med at spille i landets bedste række.

Formanden for turneringsudvalget Carina Becker siger følgende til Floorballportalen.dk:

– Vi ser med stor bekymring på det der sker på højeste plan i vest. Med Strandbys holdtrækning i ligaen, er der nu kun 3 hold i ligaen i vest. Allerede inden sæsonen var det svært at samle fire hold, og der er derfor et arbejde for Floorball Danmark og Floorball klubberne i vest, hvordan der bliver skabt en liga i vest.

Og Carina Becker fortsætter: – Vi har ligaudvalgsmøde i aften, hvor alle klubber kommer med en status, hvor de står. Her er også lagt op til en diskussion om, hvordan klubberne i nærområdet kan løftes.

Turneringsstrukturen fortsætter, således at mellemspillet efter nytår stadig bliver med tre hold fra Øst og tre hold fra Vest.