Herreligaen: Trænersituationen lige nu i øst-rækken

Foto: Thomas Krogh Photography

Denne sæson er skubbet en del, på grund af Covid-19 og derfor vil mange klubber bliver tvunget ud i at kigge frem i mod den kommende sæson, imens klubbens ligahold stadig kæmper på banen. Men hvordan ser det egentlig ud lige nu med holdene i Select Herre Floorball Ligaen?

LÆS MERE: Herreligaen: Trænersituationen lige nu i vest-rækken

Vi kigger på øst-rækken, med udgangspunkt i de fem hold, som spillede med i grundspillet.

Benløse FC: Martin Lytje (Udløb: 2020/2021)

Kommentar:

– Martin Lytje virker til at være et rigtig godt match i Benløse og selvom kontrakten udløber efter denne sæson, så vil det være oplagt at Lyjte fortsætter sammen med David de Fries mindst en sæson mere. Trænerteamet har på en god måde fået løst det store tomrum Mathias Glass efterlod, da han tog til Sverige inden denne sæson. Flere unge spillere er på vej ind på holdet, til at understøtte nutidens stjerner og den proces er de to herre mere end kompetente til at kunne klare.

Hvidovre Attack FC: Oscar Eklund (Udløb: 2020/2021)

Kommentar:

– Det har været en turbulent sæson for Hvidovre, og træner Oscar Eklund har følt sig nødsaget til at sætte sig selv på banen i flere tilfælde, grundet mange fravær. Det var dog, som noget ændrede sig under Pokal Finall4, hvor Eklund ikke var på banen og gav plads til en række unge talentfulde spillere, og det kastede et mere end godkendt resultat af sig. Med den udvikling Hvidovre-holdet har vist igennem foråret vil det måske give rigtig god mening at tage et år mere med Eklund, hvis begge parter ønsker det.

Vanløse Floorball: Johan Selander (Udløb: 2021/2022)

Kommentar:

– Vanløse har haft en rigtig flot sæson og ligner et hold, som skal spille semifinale i maj måned. Johan Selander har allerede sat sin underskrift på ny aftale med Vanløse og derfor fortsætter svenskeren mindst en sæson mere. Positivt for Vanløse der kan fortsætte den flotte udvikling de har skabt i denne sæson. Næste spørgsmål, er så om Selander skal fortsætte med at være på banen eller han træder et skridt tilbage.

Copenhagen FC: Mattias Hacke Johansson (Udløb: 2021/2022)

Kommentar:

– Efter tre år i trænersæddet hos Copenhagen FC lignede det exit for Hacke Johansson, men den store svensker valgt alligevel omkring nytår at forlænge sin kontrakt med endnu en sæson. Ganske enkelt fordi projektet var for spændende til at han kunne lade det fortsætte uden ham. Mon ikke også det er en god beslutning at lade den rutinerede Johansson styre det meget unge Copenhagen-hold en sæson mere?

Rødovre FC: Niklas Nordh (Udløb: 2020/2021)

Kommentar:

– Niklas Nordh har været træner i Rødovre i tre sæsoner inklusiv denne. To af sæsonerne har han været spillende træner. Rødovre er igang med at “rebuilde” holdet, og er vel nok et par år væk endnu, for at kunne mønstre tre stærke kæder, hvor der er både talent og erfaring. Holdet er dog rigtig godt på vej og Nordh virker til at have godt fat i de unge spillere på Vestegnen, kan man overtale den tekniske dygtige Nordh til en sæson mere, kunne det give rigtig god mening, med hjælp fra Kenneth Larsen på bænken.