Herreligaen: Ugens hold

Simon Møller fra Benløse FC jagter Nicolai Børner fra Vanløse Floorball i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Fire kampe blev afviklet i sidste uge, alle spillet i den østlige del af Select Herre Floorball Ligaen. Vi har førstekæden klar her:

Keeper: Sofus Nielsen (Vanløse Floorball) – Stod en rigtig stærk match i sejren på udebane over Hvidovre. Havde flere gode indgreb i de perioder Hvidovre fik presset Vanløse ned og ikke mindst i de fem undertals situationer Vanløse var i. Læg der til et taget straffeslag fra Jannik Trolle.

Back: Daniel Nygaard (Benløse FC) – Landsholdsbacken har holdt et tårnhøjt niveau hele sæsonen og bidrager spillemæssigt med meget i offensiven. Defensivt udgør han et fort med makkeren MacCabe. Leverede to mål og en assist i de to kampe Benløse var på banen til i sidste uge.

Back: Fredrik Sjøstedt (Vanløse Floorball) – Har vist sig frem i hele grundspillet og sluttet det af med bravour. Var eminent i Vanløses overraskende sejr over Hvidovre og holdt samme niveau i sejren over Rødovre to dage senere. Har ledt og fordelt spillet med stor sikkerhed i begge kampe. Tilsatte et mål og tre assister.

Forward: Nicolai Børner (Vanløse Floorball) – Sikke en uge for Nicolai Børner. Var banens klart bedste spiller i sejren over Hvidovre, hvor hans nærkamps styrke og overblik blev altafgørende, fortsatte stilen i mod Rødovre. Helt vanvittige to mål og syv assister i to meget vigtige kampe for Vanløse.

Forward: Andreas Kleczewski (Rødovre FC) – Har haft en tung uge med sit hold, men har på det individuelle plan trukket et stort læs og gået forrest. Kleczewski er kendt som en god afslutter i sidste uge to kampe mod Benløse og Vanløse har han vist at han kan være en stærk playmaker også. Flotte et mål og fem assister i de to kampe.

Forward: Simon Møller (Benløse FC) – Eksil-frederikshavneren trådte helt frem i forreste række i sidste uge. Et mål i hver af de to sejre Benløse fik i ugen, men bidraget på banen rækker længere end mål for den energiske forward. Især i undertal har Simon Møller været god. Har scoret i undertal og tilmed kæmpet sig til et straffeslag i mens Benløse har været en mand mindre på banen.