Herreligaen: Ugens hold

Jacob Olsen fra SEIF Tornados i kamp i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Det er blevet tid til at kåre ugens A-kæde i Select Herre Floorball Ligaen, vi har fundet en keeper, to backs og tre forwards:

Målmand: Casper Eiersted (SEIF Tornados) – Spillede kun lige omkring 25 minutter i TV-kampen i mod Frederikshavn Blackhawks, men i den tid, leverede han både et solidt indhop og havde kun tre mål i mod og ikke mindst kampens detalje, med et sublimt udkast der blev konverteret direkte til mål i den anden ende!

Back: Fredrik Sjøstedt (Vanløse Floorball) – Da Vanløse havde allermest brug for det var deres bedste spiller bedst. Fredrik Sjøstedt var overlegen i alt hvad han foretog sig i kampen mod Copenhagen. Kampens ubestridte bedste spiller. Leverede to assister, hvoraf den sidste var til 5-5 med tre sekunder tilbage på klokken!

Back: Simon Bondo (Copenhagen FC) – Anføren fra Copenhagen leverede en solid defensiv indsat og bidrog også fremad banen med et mål til at det blev til et point i mod Vanløse. Bondo havde flere gode aktioner og blev bragt ofte i den sidste halvdel af kampen til at sikre defensiven.

Forward: Jacob Olsen (SEIF Tornados) – Selvom hans hold ikke vinder i denne uge, så har Jacob Olsen bare været hammer varm i sæsonens indledning. Det viste den lille vævre forward også i TV-kampen mod Blackhawks, da han scorede to gange. Begge gange på to hurtige opløb, hvor han sætter sin direkte modstander.

Forward: Kasper Kajgaard (Frederikshavn Blackhawks) – Fremragende indsats af Kasper Kajgaard, der viste sin store styrke, ved ikke kun at producere, men at dominere hele banen i alle 60 minutter. Hans store fysik blev udnyttet til at vinde mange dueller og fylde meget på banen. Lavede et mål og tre assister i 12-4 sejren over SEIF Tornados.

Forward: Mikkel Skov (Sunds Seahawks) – NI(9!) points i én kamp. Det burde ikke kunne lade sig gøre i den bedste række, men det gjorde det for Mikkel Skov mod Brønderslev, der blev sendt til Nordjylland med en ordentlig sæk på 17-2 af Sunds Seahawks. Skov scorede fire mål og tilføjede fem assister.