Herreligaen: Ugens hold

Rasmus Engelhardt Frie fra Copenhagen FC i duel med Milan Adam fra Benløse FC. Foto: Thomas Krogh Photography

Det er blevet tid til at kåre ugens A-kæde i Select Herre Floorball Ligaen, vi har fundet en keeper, to backs og tre forwards:

Målmand: Rasmus Engelhardt Frie (Copenhagen FC) – Engelhardt var outstanding i kampen mod Benløse FC. Flere gange fandt Rasmus Engelhardt sig alene med en Benløse spiller, hvor han reddede kastanjerne ud af ilden for sit hold. Var kampen igennem testet flere kvalificerede afslutninger.

Back: Jesper Schmidt (Frederikshavn Blackhawks) – “Fisk” som Jesper Schmidt også kaldes, bragte i topkampen mod Sunds den ekstra offensive indsats fra sin back, der hjalp Blackhawks til sejr. Assisterede på de tre første scoringer i kampen, og kunne i defensiven tilføje flere gode aktioner og blandt lykkedes det at holde Mikkel Skov nede på et ét point i kampen.

Back: Simon Lehnert (Vanløse Floorball) – Vanløse anføren gik forrest i TV-kampen mod Rødovre FC. Sendte to scoringer på tavlen i nedsablingen af rivalerne. Var bundsolid i sine defensive aktioner, hvor han naturligt indtager en vigtig plads i andenkæden.

Forward: Kasper Kajgaard (Frederikshavn Blackhawks) – Kasper Kajgaard var den offensive trækhest i topopgøret i Sunds i weekenden. Scorede to gange og var en dominerende faktor på banen, når Blackhawks havde brug for det. Ligner en stor sæson for den unge frederikshavner.

Forward: Dennis Sjøstedt (Vanløse Floorball) – Lillebror Sjøstedt har været produktiv i turneringens første uger. I TV-kampen mod Rødovre satte han fire points på tavlen, herunder to mål. Det er dog ikke kun i målscorens rolle Dennis Sjøstedt er vigtig, flere gange indgår han i kombinationer rundt om på banen og gør de øvrige folk i kæden bedre.

Forward: Mathias de Fries (Benløse FC) – De Fries indtog en hovedrolle da Benløse fik sneget to points med hjem til Midtsjælland mod Copenhagen FC. Assisterede på det sene føringsmål og satte selv den afgørende scoring i overtiden. Poppede flere gange op i kampen, og skabte ro på i en intens kamp, hvor tempoet var højere end kvaliteten på spillet.