Herreligaen: Ugens hold

Morten Handgaard fra Sunds Seahawks scorer i Pokalsemifinalen 2020 mod BFC Vendsyssel. Foto: Thomas Krogh Photography

Tre kampe er afviklet i den seneste uge i Select Herre Floorball Ligaen. Redaktionen på Floorballportalen.dk har sat A-kæden fra ugen der er gået:

Målmand: Sofus Nielsen (Vanløse Floorball) – Allerede i sidste uges storsejr på 10-1 over Rødovre FC var Sofus Nielsen godt kørende. Men i denne uges kamp mod tiltelaspiranterne fra Hvidovre Attack FC, gav Nielsen sit hold mulighed for sejren. Flere flotte redninger og solidt og roligt spil i kassen giver hæderen på denne uges hold.

Back: Frederik Østervang (SEIF Tornados) – To kasser i en svær kamp for det unge Tornados mandskab. Den defensive klippe Østervang var dog et klart lyspunkt i nederlaget til favoritterne fra Sunds Seahawks. Østervang ligner en mand, som efterhånden har akklimatiseret sig til ligaen og nu begynder at lyse op.

Back: Frederik Kobberup (Hvidovre Attack FC) – Defensiv solid indsats fra landsholdsbacken i sejren på 5-4 over Vanløse. Det blev mere tæt end ventet, men Kobberup var en god sikkerhedsventil for den lidt shaky Hvidovre-defensiv i den vigtige sejr.

Forward: Morten Handgaard (Sunds Seahawks) – Fire assister og fremragende spilfordeler på et decimeret Sundshold, der tog til Strandby og slog Tornados relativt klart. Handgaard scorede mange mål i sidste sæson, i år virker han mere komplet.

Forward: Nicolai Flyvholm (Frederikshavn Blackhawks) – Syv points i én kamp er altid klasse. Heraf var fem af dem mål. “Flyver” var tilbage i sin gamle rolle som målscorer og offensiv profil for et Blackhawks-hold der kun spillede på 80% mod BFC Vendsyssel i ugens TV-kamp.

Forward: Rasmus Madsen (Hvidovre Attack FC) – Hvidovre har en særdeles stabil leverandør af offensive aktioner i deres anden kæde i øjeblikket. Rasmus Madsen får tingene til at ske, med fight og målnæse. To vigtige mål, blandt andet “gamewinneren” mod Vanløse i en sejr, der kan vise sig vital for resten af sæsonen.