Herreligaen: Ugens hold

Morten Handgaard fra Sunds Seahawks i kamp mod Frederikshavn Blackhawks i SFL20/21. Foto: Helge Overgaard

Der blev kun spillet en kamp i Select Herre Floorball Ligaen i sidste uge, men derfor skal vi stadig have sat den bedste kæde:

Keeper: Mathias Saabye Hjelm (Frederikshavn Blackhawks) – Vandt duellen mod sin endnu yngre kollega i Sunds-målet i topkampen. Saabye leverede de redninger der forventes af ham og viste højt bundniveau.

Back: Kristoffer Handgaard (Sunds Seahawks) – Var klart bedste Sunds-spiller. Storebror Handgaard var stærk i de fysiske dueller, og fik flere gange “ryddet” op foran mål. Med bolden holdt han det simpelt og satte lillebror iscene til hans flotte solopræstation.

Back: Dennis Torp (Frederikshavn Blackhawks) – Bliver flyttet lidt rundt på banen, afhængig hvor træner Andreas Glad har brug for ham. I mod Sunds var Torp bundsolid som vigtig brik i defensiven og tilføjet en assist i den offensive del af spillet.

Forward: Nicolai Flyvholm (Frederikshavn Blackhawks) – Han har virkelig fundet melodien efter sit comeback. Flyver var igen instrumental for Blackhawks-offensiven. Får fripas til at vandre rundt på banen og finde hullerne i modstanderens defensiv, og leverer!

Forward: Morten Handgaard (Sunds Seahawks ) – Flot solopræstation førte til 2-2 udligningen. Lillebror Handgaard spillede en god kamp og var bedste offensivekort for Sunds i topkampen. Det var bare ikke nok til at få point med hjem til Midtjylland.

Forward: Kasper Kajgaard (Frederikshavn Blackhawks) – Scorede de to vigtige mål til 3-2 og 4-2. Igen var Kajgaard iøjnefaldende. Scoringen til 4-2 var en demonstration af fysisk styrke og mod der kostede nogle knups efter bolden var sendt i kassen. Udgør sammen med Flyvholm en farlig dynamisk duo.