Herreligaen: Ugens hold

Jesper Roland fra Benløse FC scorer 16 sekunder før tid mod Hvidovre til 6-5. Foto: Thomas Krogh Photography

Sidste spillerunde inden Covid-19 pausen blev en interessant omgang især i øst, hvorimod vest havde klare vindere. Vi har sat rundens førstekæde:

Keeper: Oliver Have (Rødovre FC) – Kom ind og gav Rødovre-defensiven den fornødne ro, der skabte fundamentet for en yderst vigtig og vital sejr over Copenhagen i TV-kampen. Have havde flere gode redninger og var på plads når det behøvedes

Back: Anders Tengnagel (Frederikshavn Blackhawks) – Anføreren fra det suveræne tophold i vest havde sin bedste offensive produktion i lang tid da det blev til to mål og en assist i storsejren over SEIF Tornados. Tengnagel styrede også tropperne i sikker stil hjem af i banen og var med sammen med resten af holdet til “nulle” Tornados.

Back: Morten Guido (Rødovre FC) – En arbejdsmand, som ofte ikke bliver bemærket så meget. I kampen mod Copenhagen var Guido dog både offensivbidragsyder med en scoring i powerplay og i defensiven blokerede han vel 4-5 skud i den sidste halvdel af kampen, hvor Rødovre bakkede lidt af for at sikre sejren.

Forward: Jesper Roland (Benløse FC) – Kaptajnen gik forrest da Benløse vandt på en “sidste sekunds scoring” mod Hvidovre. Var den helt store offensive katalysator med to mål og to assist, blandt andet gamewinneren 16 sekunder før tid.

Forward: Niklas Nordh (Rødovre FC) – Lovede inden kampen mod Copenhagen en gedigen arbejdsindsats. Det sørgede den svenske spillende træner selv for at gå forrest med. Udgik med en skade efter to periode, men inden da havde Nordh sendt tre mål og en assist på tavlen.

Forward: Mikkel Skov (Sunds Seahawks) – Anden kamp i sæsonen at Mikkel Skov bliver noteret for hele ni points i én kamp. Nuvel er baggrunden pointene kommer på ikke vild. Men det er stadig en præstation at være med i 60% af et holds mål i en kamp der bliver vundet med 15-1.