Herreligaen: Ugens hold

Jacob Olsen fra SEIF Tornados i kamp i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Der var kun én kamp på programmet i sidste uges Select Herre Floorball Liga. Kampen var i mellem BFC Vendsyssel og SEIF Tornados:

LÆS MERE: Highlights: BFC Vendsyssel – SEIF Tornados

Keeper: Emilio Lassfolk (BFC Vendsyssel) – Den hårdtprøvede finne, fik ikke meget hjælp af sit forsvar i torsdagens TV-kamp. Lassfolk havde mange fine redninger og var en de vigtigste årsager til at Vendsyssel kunne komme tilbage i kampen.

Back: Magnus Jensen (SEIF Tornados) – Tre assister og mest i øjnefaldende Tornados back igennem hele kampen. Virker til at være kommet op i tempo efter nogle kampe i sæsonen.

Back: Frederik Østervang (SEIF Tornados) – Bundsolid i sin defensive aktioner over for den stækket BFC-offensiv. Østervang gav sine offensive holdkammerater gode muligheder for at levere fremad af banen.

Forward: Jonas Sønderby (BFC Vendsyssel) – Var skarp med tre scoringer. Den skarphed var med til at lave et næsten-comeback for Vendsyssel der lige manglede de sidste offensive ressourcer i tredje periode. Flot kamp af unge Sønderby.

Forward: Jonas Johansen (SEIF Tornados) – MOM i TV-kampen. Hele syv points og en offensiv dirigent der gjorde hvad det passede ham på modstanderens banehalvdel kampen igennem. De to baghåndsscoringer var ekstra flotte!

Forward: Jacob Olsen (SEIF Tornados) – Hyperfarlig i de hurtige opløb mod modstanderens mål. Fem mål taler sit tydeligt sprog, det er en angriber med selvtillid der går direkte mod mål og afslutter med den største selvfølgelighed.