Herreligaen: Ugens hold

Anders Tengnagel fra Frederikshavn Blackhawks i duel med Kristoffer Handgaard fra Sunds Seahawks FC i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Keeper: Rasmus Engelhardt Frie (Copenhagen FC) – Det var en tung uge for Copenhagen FC, men i kassen havde de en keeper, som i den grad holdt dem inde i de to kampe de spillede i ugen. Engelhardt Frie stod en blændende kamp i Hvidovre, hvor to selvmål og et vanvittigt “lucky bounce” gjorde livet surt for den velspillende keeper. Han fulgte op med en solid præstation lørdag mod Vanløse.

Back: Anders Tengnagel (Frederikshavn Blackhawks) – Solid indsats defensivt af kaptajn Tengnagel i topopgører mod Sunds. Det er vigtigt med stærke defensivt stærke folk på et offensivt indstillet Blackhawks mandskab. Tengnagel var god i flere situationer og krydrede indsatsen med to assister.

Back: Fredrik Sjøstedt (Vanløse Floorball) – Spillede mange minutter i kampene mod Benløse og Copenhagen. Var meget i øjnefaldende i den første halve kamp mod Benløse, hvor Vanløse førte 2-1 halvvejs. I hjemmekampen mod Copenhagen spillede Sjøstedt en endnu vigtigere rolle med to mål og en assist på den afgørende overtidsscoring, der måske sikre Vanløse en plads i mellemspillet efter nytår.

Forward: Mathias de Fries (Benløse FC) – Får pladsen foran sin holdkammerat Jesper Roland. de Fries udfylder en stor rolle i Benløses andenkæde, og er instrumental for at de danske mestre får så stor produktion fra andenkæden. I powerplay leverer de Fries mange fine momenter fra sin plads på venstrekanten.

Forward: Kalle Tamminen (Copenhagen FC) – Var sit holds bedste set over de to kampe i denne uge. Den 17-årige finne viste for alvor, sit store potentiale frem, noget han ikke på samme måde har lykkes med i starten af sæsonen. To meget vigtige assister i slutnigen af kampen mod Vanløse, sikrede uafgjort og et point, som gør at Copenhagen ikke er helt ude endnu i forhold til pladsen i mellemspillet.

Forward: Jonas Johansen (SEIF Tornados) – Var brandvarm i en kamp, der aldrig blev så tæt som håbet. Tornados var BFC Vendsyssel overlegne og det udnyttede Johansen til at sætte nye syv points på tavlen. Tre mål og fire assister og en stærk indsats, hvor den teknisk stærke forward også tager masser ansvar og agerer kreatør i spillet med bolden.