Herreligaen: Ugens hold

Kenneth Danielsen fra Hvidovre Attack FC med bolden i kamp mod Copenhagen FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Med kun en kamp i sidste uge, bliver holdet sat ud fra den kamp. Floorballportalen.dks redaktion har fundet følgende spillere til en A-kæde:

Keeper: Kasper Eriksen (Hvidovre Attack FC) – Leverer en stabil kamp uden de helt store fejl. Var stærk i de momenter Rødovre fik fat i spillet og presset Hvidovre ned.

Back: Oscar Eklund (Hvidovre Attack FC) – Så var han der igen. Cheftræner Oscar Eklund havde sat sig selv på holdkortet. Marko Krogsgaard var fraværende og det betød at Eklund selv måtte på banen. Det blev en succes. Tre assister og en stor rolle i det fremadrettet spil.

LÆS MERE: Highlights: Rødovre FC – Hvidovre Attack FC

Back: Frederik Kobberup (Hvidovre Attack FC) – Bundsolid i det defensive spil. Anføren holder styr på tropperne og leder og fordeler arbejdet når han er på banen. Skaber ro omkring sig i de presset situationer.

Forward: Nicolai Hammer (Rødovre FC) – Spillede en god kamp, og brugte sin spids kompetencer godt. Hans speed og fightervilje gav flere gange Rødovre medvind offensivt og hans mål til 3-2 underbygger dette. Stopper ikke før der er fløjtet.

Forward: Jannik Dalkvist (Rødovre FC) – landsholdsbacken var rykket frem som forward i store dele af kampen. Byttede med Niklas Nordh når det var nødvendigt. Dalkvist bidrog med fart og gode drives frem i banen. Ikke mange matcher hans hurtighed med bolden. Flot mål i powerplay.

Forward: Kenneth Danielsen (Hvidovre Attack FC) – Klinisk afslutter. Danielsen var på pletten med to scoringer og lå hele kampen og lurede ude på venstrekanten. Virker motiveret og tændt. Var nærgående i flere tilfælde i kampen.