Herreligaen: Ugens hold

Mathias Mortensen i kamp med Jannik Trolle i kampen mellem Benløse FC og Hvidovre Attack FC i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Første uge af Select Herre Floorball Ligaen er overstået, næsten alle hold nåede at være i kamp to gange, men uanset hvad, skal vi have kåret første uges hold:

Målmand: Frederik Røhl-Grønbech (SEIF Tornados) – Stod en blændende kamp mod Brønderslev Hot Shots og var yderst afgørende for at Tornados stod med et godt udgangspunkt inden tredje periode, hvor Strandby trak fra Hot Shots. I udekampen mod Sunds stod unge Røhl-Grønbech også en fremragende kamp og må siges at være startet flot ud i sin nye klub!

Back: Jannik Trolle (Hvidovre Attack FC) – Trolle er her der og alle vegne, og det er lige meget det er forsvar eller angreb. Præsterede hele 1 mål og 6 assister i de to topopgør mod Benløse og Copenhagen. Klasse af landsholdsmanden.

Back: Daniel MacCabe (Benløse FC) – Var god i mod Hvidovre i torsdagens TV-kamp, men var endnu vigtigere i mod Vanløse da kaptajn Jesper Roland sad ude med en skade. Her gik MacCabe forrest og styrede skuden sikkert i havn med en storsejr til trods for start vanskeligheder.

Forward: Mathias Mortensen (Benløse FC) – Wauw! Mathias Mortensen er tilbage efter en lang knæskade. Den unge forward har i den grad grebet muligheden sammen med rutinerede Mathias de Fries. Fire kasser i de første to kampe og masser gode offensive aktioner.

Forward: Jonathan Velgaard (Frederikshavn Blackhawks) – “Den stille hævner” kunne man fristes til at sige. Det er ikke meget den sympatiske nordjyde råber op, men det behøves heller ikke når man er brandvarm. Velgaard lagde ud med flotte 3 mål og 3 assister i storsejren over Brønderslev.

Forward: Mikkel Skov (Sunds Seahawks) – superstjernen hos de ambitiøse midtjyder stemplede ind fra starten af sæsonen. Vigtigt for Sunds at Skov er der, hvor han skal være fra start. Gik forrest i offensiven mod et godt kæmpende Tornados-hold med 2 mål og 2 assister i en 7-1 sejr.