Hvidovre Attack FC forstærker sig med kvartet

Foto: Rødovre FC

Hvidovre Attack FC forstærker sig med 4 spillere fra Rødovre FC, som tidligere på ugen måtte trække deres hold i Select Kvinde Floorball Ligaen – Det drejer sig om Laura Thomsen, Laura Bloch, Hanna Kristensen og Martine Terrida. Laura Thomsen har sat følgende ord på skiftet, som er kommet i stand på en lidt trist baggrund:

– Det er selvfølgelig på en ærgerlig baggrund, at vi har valgt at skifte. Men med det sagt, har vi alle 4 stadig høje ambitioner for vores floorball og der er Hvidovre det rigtige sted at viderefører de ambitioner. Truppen er en god kombination af unge talenter og mere rutinerede spillere, så der er god balance på holdet. Tilsat en enormt engageret træner, der har en klar plan for holdet og hvordan vi skal gå ind og bidrage til holdets udvikling, så var der ikke så meget tvivl. Nu glæder vi også bare til at komme i gang, siger Laura til Hvidovres Facebookside.

Cheftræner for Hvidovre, Carsten Nystrup, er selv sagt meget tilfreds med, at de fire spillere har valgt, at fortsætte deres karriere i Hvidovre – Han sætter følgende ord på de fire til klubbens Facebookside:

– Først og fremmest er det ærgerligt for ligaen og ikke mindst Rødovre, at de har måtte trække deres hold. Men når det er sagt, så er jeg selvfølgelig rigtig glad for at Laura, Laura, Martine og Hanna har valgt at skifte til Hvidovre. Alle fire har stor kvalitet, og der er ingen tvivl om at de kommer til at bidrage til at gøre vores hold endnu bedre, så jeg glæder mig til at byde dem velkommen.