Hvidovre har træneren og to landsholdsspillere på plads

Oscar Eklund & Frederik Kobberup fra Hvidovre Attack FC står klar til at eksekvere et frislag i en kamp i mellemspillet mod Benløse FC 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Hvidovre Attack FC i Select Herre Floorball Ligaen har forlænget aftalen med deres svenske træner Oscar Eklund. Oscar Eklund behøver ikke nogen nærmere introduktion, da han er en af de mest vindende spillere i dansk floorballs historie.

Udover at Oscar Eklund har forlænget sin aftale, er der også indgået aftaler med de to landsholdsspillere Frederik Kobberup og Jannik Trolle.

Jannik Trolle har valgt at sidde ude i denne sæsons mellemspil pga coronaens udvikling i samfundet, men lnadsholdsspilleren vender altså retur til banen i den kommende sæson. Det samme gør Hvidovres kaptajn Frederik Kobberup.

LÆS MERE: Jannik Trolle ude for sæsonen

Kobberup har spillet en meget vigtig rolle i Hvidovres fine comeback i mellemspillet, og ikke mindst fremragende præstation i Pokal Final4, hvor det blev til en yderst spændende finale mod Frederikshavn Blackhawks der dog vandt meget knebent med 7-4 efter to scoringer i tomt mål.

Jannik Engelhardt fra Hvidovres bestyrelse har følgende kommentar til de tre forlængelser:

– Der er ikke nogen tvivl om at den nuværende og den forrige sæson, har været de mærkeligste sæsoner i dansk floorballs historie. Vi håber på at den kommende sæson, kan forløbe uden nedlukninger og andre forstyrrende elementer. Med forlængelsen af Oscar får klubben en de personer med størst vindermentalitet i sporten herhjemme, og samtidig med en masse erfaring som spiller at trække på. Tilmed har Oscar fået et års erfaring med holdet, og med udsigten til en mere normal sæson, glæder vi os til at se ham arbejde videre med holdet. 

– I Frederik Kobberup og Jannik Trolle har Oscar to rutinerede spillere med tårnhøjt niveau, som skal være med til at danne stammen på holdet, og det er vi rigtig glade for i klubben.