Hvidovre profil stopper karrieren

Foto: Thomas Krogh Photography

I tirsdags meldte landsholdsbacken Jannik Trolle ud at han ikke ønsker at spille resten af sæsonen grundet situationen i samfundet med Corona. Jannik Trolle bliver dog ikke den eneste spiller fra Hvidovre, som tager konsekvensen af den fortsatte pandemi.

Landsholdscenteren Emil Odfeldt har ikke trænet siden december og har nu valgt at sige endeligt fra og stoppe karrieren.

LÆS MERE: Vanløse vandt sikkert i Hvidovre

– Det med at sidde ude resten af sæsonen synes jeg er naturligt eftersom vores sport er ingens primære erhverv og når så resten af Danmark er lukket og flere selvstændige og andre brancher lukker så render vi rundt 40 mand på banen, som potentiel smittefare og forklare videre:

– Jeg blev far til en lille søn i sommeren 2020, som var rigtig syg og det har sat mine ting i et større perspektiv samt at jeg skal videreuddanne mig til september hvilket også tager meget tid.

Stoppet betyder også det er slut på landsholdet for den stærke to-vejsforward, i hvert fald har Emil Odfeldt svært ved at se sig selv spille det kommende VM, som det ser ud lige nu og husker samtidig tilbage på sin største oplevelse med landsholdet:

LÆS MERE: Herreligaen: Hvidovre Attack FC – Vanløse Floorball i tal

– VM i december har trukket helt vildt, men den kommende slutrunde bliver speciel qua COVID-19 og jeg har haft den største oplevelse med holdet tilbage i 2016 med stor kulisse og en 5 plads. På nuværende tidspunkt er det er farvel til elitefloorball på liga- og landsholdniveau, slutter Odfeldt til Floorballportalen.dk

Med både Jannik Trolle og Emil Odfeldt væk fra banen bliver der nu plads til flere af Hvidovres unge spillere, men formentlig også et farvel til drømmen om en semifinale plads, i hvert fald tabte Hvidovre klart til Vanløse onsdag aften med 10-4.