Hvidovre slog Hafnia i tæt match

Foto: Hvidovre Attack FC

Det var et tålmodigt hjemmehold, som tog imod et Hafnia-hold der viste storspil, specielt i kampens to første perioder.

Hafnia’s defensiv havde rigtig godt styr på hjemmeholdet fra første fløjt, hvor der ikke blev overladt mange chancer til Hvidovre. De skud der kom inden for målrammen, dem tog Hafnia’s velspillende keeper Annika Panduro sig af, i en kamp hvor hun hev nogle utrolig flotte redninger frem.

LÆS MERE: Dameligaen: Søndagens kampe i tal

Hvidovre havde valgt et mere tålmodigt opspil i dagens kamp, hvilket resulterede i at de havde færre boldtab, men også kom til færre chancer. Generelt blev der prøvet lidt forskelligt af, af hjemmeholdet, hvilket skabte noget lidt rodet spil, men i perioder også ret flot spil.

Hafnia var ikke uden chancer og spil, men her havde Hvidovre også to super skarpe keeper i målet, ved Sanne Hofmann og Silje Øverås.

LÆS MERE: Christina Schmidt Larsen: – Vi skal blive skarpere foran mål

Hvidovre fik scoret kampens første mål, tre minutter inde i 3. periode, og i takt med at luften stille og roligt gik af ballonen hos gæsterne øgede hjemmeholdet med endnu et mål, til slutresultatet 2-0.

Det var en stolt Hafnia træner Michael Møller, som ikke havde set sit hold spille så godt som de gjorde i 1. og 2. periode, og de glæder sig til returopgøret hjemme på Amager, i det nye år.