Intens dag 2 i Kolding for U19-landsholdet

U19-landsholdet var tidligt på færde lørdag morgen. Kl. 7.00 stod drengene klar til en løbe tur, for at få gange i de lidt ømme stænger, efter de fysiske strabadser fredag aften, fortæller Jonas Risom:

– Dagen startede med en lille morgenløbetur. Ned i tempo og gang i krop og hoved.

– Efter morgenmaden gennemgik vi den defensive del af playbooken. Første træningspas var en blanding mellem rust og nervøsitet. Men som træningen skred frem glemte spillerne nervøsiteten og rusten blev banket af.

LÆS MERE: U19-landsholdet samlet i Kolding i weekenden

Trænerteamet fik dog gennemført det planlagte på første træningspas og efter en omgang frokost og lidt hvile, var det en mere fokuserede gruppe af spillere, som checkede ind til andet træningspas beretter Jonas Risom:

– Andet træningspas startede ud med langt højere niveau. Spillerne begyndte at forstå spilsystemet mere, og turde spille mere frit offensivt.

Efter to gode træningspas, havde trænerteamet fundet plads til at lade spillerne hvile og restituere med lidt socialt hygge, i form af spil og quizzer samt massage, slutter Jonas Risom sin beretning:

LÆS MERE: Billeder fra U19-landsholdssamlingen dag 1

– Aftenen bød på social arrangement hvor værelserne kæmpede mod hinanden men også Jylland vs. Sjælland blev afgjort.

– Vores massør Sabine, har været meget benyttet hvor hovedsageligt musclecup og akupunktur var primære behandlinger. Det har været en stor succes for holdet.