Jægerspris vandt på en god første periode

Copenhagen FC (stribede) mod Jægerspris Underducks (hvid) i SFL 20/21. Foto: Michele Wohlert

Rungsted-Hørsholm – Jægerspris 1-4 (0-3, 0-1, 1-0)

Aftenens kamp skulle vise sig at være en af Jægerspris’ bedste kampe i denne sæson.

Og det var da også gæsterne som fra start sad på det meste af 1. periode, hvor de fik presset hjemmeholdet tilbage. Dette resulterede i 3 flotte mål, 2 via flot opspil, og 1 på en omstilling.

Rungsted-Hørsholm var dog ikke uden chancer, men en stærk keeper i gæsternes mål, holdte hjemmeholdet fra at score.

LÆS MERE: Dameligaen: Onsdagens kamp i tal

Rungsted-Hørsholm’s træner Martin Nicolaisen, valgte at give de unge spillere en lille pause i 2. periode, og derved stille med de lidt mere rutinerede spillere, for at få lidt ro på spillet. Der bevirkede at hjemmeholdet kom lidt længere frem på banen, og fik fyret nogle gode skud på mål fra distancen. Skudene blev dog ikke omsat til mål, men derimod var det Jægerspris der øgede til 0-4, igen via et flot opspil.

Der blev igen rokeret lidt rundt på hjemmeholdets kæder i 3. periode, hvor de hurtige unge løbere kom på banen. Det bevirkede at Rungsted-Hørsholm fik presset Jægerspris højere oppe på banen, og fik trykket Jægerspris. Takket være en super keeper i Jægerspris målet, samt en god defensiv, fik de holdt hjemmeholdet fra at score. I midten af perioden lykkedes det dog for Rungsted-Hørsholm at pynte på resultatet, via et super flot skud som sad helt oppe i hjørnet, til kampens resultat 1-4.

En kamp som Jægerspris vandt via en god gameplan, samt en dygtig sidste skanse.