Jan Berggren: – Det bliver en spændende serie

Foto: Frederikshavn Blackhawks

Den nordligste deltager i det kommende slutspil i Select Kvinde Floorball Ligaen er Frederikshavn Blackhawks. Frederikshavn vandt grundspillet i Vest og skal i kvartfinalen op imod Hafnia FC. Cheftræner for nordjyderne, Jan Berggren, sætter her nogle ord på serien og glæder sig samtidig til, at stå overfor en ny modstander:

LÆS MERE: Kvartfinaleoptakt: Frederikshavn Blackhawks – Hafnia FC

– Vores kommende serie mod Hafnia bliver spændende. Det er altid dejligt og møde nye hold. I en lille Vestrække er det de samme modstandere gang på gang – Så det bliver dejligt med lidt afveksling. Vi ved ikke så meget om Hafnia. Vi spillede en semifinale mod dem sidste sæson, men det er lang tid siden – Vi er et andet hold og det samme er Hafnia sandsynligvis.

Træningsmæssigt er der ikke meget der er ændret i forhold til resten af sæsonen for frederikshavnerne. Cheftræneren fortæller her mere om hvordan træningen forløber frem mod slutspillet:

LÆS MERE: Michael Møller: – Vi skal gøre det bedste vi kan

– Vores træninger ligner faktisk meget det, som de har gjort hele sæsonen. Vi er altid fokuseret på, at få det bedste ud af tiden som muligt. Vi har dog snakket lidt mere end vi plejer – Så aftaler og det hele er 100% på plads.

I det kommende slutspil stiller Jan Berggren store krav til sine profiler, som han forventer stepper op og leder holdet – Det skal især ses i lyset af, at Frederikshavn savner to store profiler i form af Helle Grønbech og Annika Bengtsson, som begge er ude for sæsonen:

LÆS MERE: Head-2-Head: Frederikshavn Blackhawks – Hafnia FC

– Jeg forventer helt klart, at mine profiler/rutinerede spillere stepper op og viser vejen for de unge og urutinerede. Vi er uden 2 af vores store profiler, så der skal steppes op – Når det så er sagt forventer jeg ligeså meget af de unge/urutinerede. De skal følge vejen, som de gamle viser og spille, som det var en normal kamp.