Jan Berggren: – Slutspil er en anden størrelse

Foto: Frederikshavn Blackhawks

Frederikshavn Blackhawks havde ikke de store problemer med, at komme forbi Hafnia FC i kvartfinalerne i Select Kvinde Floorball Ligaen og vandt begge kampe ganske overlegent. Cheftræner for Frederikshavn, Jan Berggren, fik det kampbillede han forventede mod Hafnia:

LÆS MERE: Semifinaleoptakt: Frederikshavn Blackhawks – Århus FK

– Vores serie mod Hafnia blev lidt det billede, som vi havde forventet. Os på bolden og Hafnia foran deres eget mål. Jeg synes, at kunne huske at der var lidt mere offensiv spil i dem sidst vi spillede mod dem. De kæmpede det de kunne. Og kom alle mand til Frederikshavn. Respekt for det.

Trods den marginale modstand i kvartfinalen, så lykkes det alligevel cheftræneren, at få lidt ud af kampene mod Hafnia:

LÆS MERE: Head-2-Head: Frederikshavn Blackhawks – Århus FK

– Vi fik det ud af serien vi kunne. Vi fik spillet godt bredt med alle mand på banen. 3 debutscoringer og masser af offensiv spil. Men alt i alt to transport kampe. Vi kom videre, undgik skader og spillede med alle mand.

I semifinalen skal Frederikshavn op i mod Århus FK – Et hold de allerede har mødt 6 gange i indeværende sæson. Jan Berggren kender derfor modstanderen godt og forventer, at det bliver nogle tætte kampe i semifinalen:

LÆS MERE: Jesper Bertelsen: – Semifinalerne bliver spændende

– En semifinale mod Århus. Vi har spillet mod dem 6 gange denne sæson. Så ingen tvivl om vi kender dem rigtig godt. Men det er det samme omvendt. Det bliver en tæt serie, som bliver afgjort på hvem der vil og tør.

Frederikshavn vandt alle opgør i grundspillet mod Århus, men cheftræneren anerkender dog, at slutspil er en helt anden størrelse:

– Resultaterne i grundspillet er en ting. Men vi ved også, at slutspil er noget helt andet. Men vi har planen klar og glæder os til det bliver søndag.

I forhold til kvartfinalerne kan cheftræneren igen råde over den polske profil, Agata Kolesinska-Adamczak.