Jannik Engelhardt: – Vi arbejder på at blive mere stabile

Foto: Privat

Grundspillet i Select Herre Floorball Ligaen endte, trods enkelte udsving, med en 2. plads til Hvidovre Attack. Jannik Engelhardt fra Hvidovre ser frem til, at komme i gang med mellemspillet og glæder sig samtidig over, at kunne få lov til, at spille og træne trods omstændighederne:

– Vi glæder os rigtig meget til, at komme i gang med mellemspillet. Det er klart, at intensiteten i kampene får et hak op, når hver kamp får ekstra betydning. Det er en mærkelig sæson grundet de ydre omstændigheder, men i det perspektiv er vi heldige, at vi får lov til at spille kampe og træne i det hele taget. I det lys bliver det en fornøjelse at underholde floorball Danmark med kampe via Sport Live.

LÆS MERE: Mellemspilsoptakt: Hvidovre Attack FC

Hvidovre Attack har i denne sæson været en anelse ustabile i præstationerne i Select Herre Floorball Ligaen. Det er der flere årsager til i følge Jannik Engelhardt, der samtidig afviser, at skader til profilerne ikke har været en af dem:

– Det er klart, at når man som hold bliver ramt af skader på to så store profiler som Claus Nisbeth og Marko Krogsgaard, at der vil ske udsving. Vi er ved at have fundet de kæder, vi mener er de bedste, så nu skal de bare spilles så godt sammen som muligt. Når det er sagt, er skader på de to ovennævnte ikke skyld i, at vi har været så ustabile som vi har. Vi arbejder på stabilitet hver uge, for vi ved at vi har spillere med et højt topniveau!

LÆS MERE: Floorballpodcast #5: Herreligaens grundspil og mellemspil

Der er ingen tvivl om, at Hvidovre besidder en af de meste rutinerede trupper i Select Herre Floorball Ligaen. Flere af spillerne har været med på det øverste niveau i mange år og Jannik Engelhardt forventer da også, at disse spillere går forrest i det kommende mellemspil:

– Ja det forventer vi! Når man har det niveau og den rutine som mange af vores spillere har, bærer man også et ansvar for at få resten af holdet med. Jeg synes nu ikke, at der mangler motivation eller engagement fra nogen på holdet. Der bliver knoklet på fra alle sider, for at blive klar til mellemspillet. Det handler i bund og grund om, at vinde i sidste ende og ikke slutte nummer 1 i vinterpausen.