Jannik Trolle ude for sæsonen

Jannik Trolle fra Hvidovre Attack FC med bolden i SFL 20/21. Foto: Thomas Krogh Photography

Onsdag aften skal Hvidovre Attack FC i kamp for første gang i mellemspillet. Vanløse Floorball gæster Avedøre Idrætscenter til en kamp om tre vigtige points til stillingen.

Kampen og resten af sæsonen bliver uden en af ligaens største profiler. Hvidovres Jannik Trolle har valgt at holde pause fra floorballsporten resten af sæsonen grundet den nuværende situation i samfundet med coronasmitten. Det fortæller Trolle til Floorballportalen.dk:

LÆS MERE: Anders Kjær er tilbage hos Frederikshavn Blackhawks

– Jeg er ikke er corona-forskrækket, men selvfølglig tager jeg mine forholdsregler. Jeg må være ærlig og sige jeg ikke ser floorball, som en elite sport, der vil nok være nogle der føler det modsatte, men for mig er elitesport, en idrætsgren, hvor der trænes hårdt hver dag og man også gerne er lønnet for det, indleder Jannik Trolle og fortsætter:

– Fordi man har fået lov til at spille er det ikke ens betydende med at man behøves under disse særlige omstændigheder. Jeg har svært ved at se meningen med at nogle kan få lov til at dyrker deres hobby – for lad os kalde det hvad det er. Mens andre stadig ikke må passe deres virksomhed eller arbejde.

Udover Jannik Trolle har en holdning til den mere generelle situation i både samfundet og floorballsporten, har han dog også nogle personlige hensyn at tage og det er dem, som vægter tungest for landsholdsbacken:

LÆS MERE: Frederikshavn slog hårdt kæmpende Vanløse

– Når alt kommer til alt så er det arbejde og familie der kommer først og derfor ser jeg ikke nogen grund til at udsættes for større smitterisiko end højst nødvendigt, men når det så er sagt, glæder jeg mig til en normal hverdag og ikke mindst floorball igen.

Jannik Trolle fortæller endvidere til Floorballportalen.dk at han også holder en midlertidig pause fra landsholdet, så længe omstændighederne er som de er.