Jannik Trolles VM i fare

Jannik Trolle i kamp for Danmark ved VM-kvalifikationen 2020. Foto: Thomas Krogh Photography

Danmark skal i starten af december til VM i Helsinki i Finland, men lige nu ser det ud til at det bliver uden en af landsholdets største profiler igennem de sidste 5-6 år, Jannik Trolle.

LÆS MERE: Det danske herrelandshold udtaget til VM

Jannik Trolle har misset de sidste par kampe for sit klubhold Hvidovre Attack FC i Select Herre Floorball Ligaen og årsagen er en skade, Trolle pådrog sig i topkampen mod Benløse FC for et par uger siden. Det fortæller han til Floorballportalen.dk:

– Jeg fik en skade højt i lysken mod Benløse, som desværre har vist sig at være et brud i hofteskålen. Derfor kommer jeg nok heller ikke udenom at mit VM er i fare, men jeg er ved godt mod og gør alt hvad jeg kan for blive klar!

LÆS MERE: Se de 10 danske reserver til herre VM

Og netop håbet, er det Jannik Trolle knytter sin optimisme til:

– Jeg må gerne holde formen ved lige ved at løbe uden sideforflytningen. Skæringsdatoen ligger omkring 25. november med en max-test for at være sikker på jeg kan holde til belastningen, så jeg håber på en kamp i ligaen inden jeg forhåbenlig tager afsted til VM.

Jannik Trolle er ikke med landsholdet i Norge til de to testkampe der spilles i weekenden, som er sidste test inden VM.