Jeppe Bisgaard: – En økonomisk lussing

Foto: Brønderslev Hot Shots FC

De netop ophævede restriktioner i Nordjylland i forbindelse med Covid-19 betyder, at klubberne i de berørte kommuner endelig kan spille kampe igen og afholde diverse arrangementer indenfor de gældende retningslinjer.

Det har dog ikke været uden konsekvenser for klubberne, at kommuner har været lukket ned. Jeppe Bisgaard fra Brønderslev Hot Shots fortæller her lidt om hvad det har betydet for netop hans klub, at kommuner har været lukket ned:

– Med hensyn til økonomien lider vi selvfølgelig under manglende sponsor indtægter. Vi har ikke kunnet deltage på DANA Cup, hvor vi hvert år plejer, at hente en pæn slat penge for, at passe Holmegaardsskolen i Hjørring. Den årlige Julefrokost, som vi skulle afvikle i år for firmaer i Brønderslev er også blevet aflyst. Vi har naturligvis søgt diverse hjælpe puljer, men har endnu ikke fået svar fra DGI /DIFs store hjælpe pulje. Typisk får man kun en eller anden procentdel i endeligt tilskud.

Brønderslev Hot Shots har, trods udfordringerne med nedlukningen, fået gennemført flere ting på både den sportslige og administrative front. Jeppe Bisgaard fortæller her lidt mere:

– Med hensyn til, at holde spillerne i gang blev der arrangeret bl.a. løbetræning på forhånd lavede ruter, som spillerne skulle gennemløbe med forskellige intervaller. Med hensyn til afholdelse af møder klarer vi den ved hjælp af møder på Teams.