Jesper Bertelsen: – Semifinalerne bliver spændende

Jesper Bertelsen (mf.) og Filippa Granlund (th.) trænerteam for Århus FK under en kamp i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Århus FK indløste billet til semifinalerne i Select Kvinde Floorball Ligaen efter to smalle sejre over Rødovre FC. Cheftræner for århusianerne, Jesper Bertelsen, var naturligvis tilfreds med avancementet til semifinalerne og fremhæver det, at hans hold har spillet forsvar det meste af sæsonen, som en af årsagerne til avancementet:

LÆS MERE: Semifinaleoptakt: Frederikshavn Blackhawks – Århus FK

– Jeg tænker det kom os til gode, at vi var vant til at spille effektiv spilletid, for jeg følte egentlig vi var i bedre form end dem. Derudover blev de også hårdt ramt af skader. Så det at vi har spillet forsvar det meste af sæsonen – kom os virkelig til gode, og gjorde at vi formåede at holde dem nede på 1 mål i 2 kampe. Det synes jeg egentlig er ret stærkt når man tænker på vi spillede mod nr. 2 i Øst.

I semifinalen skal Århus op i mod Frederikshavn Blackhawks, som de allerede har mødt 6 gange i indeværende sæson. Cheftræneren forventer en svær opgave, men håber samtidig, at hans hold kan give frederikshavnerne modstand:

LÆS MERE: Head-2-Head: Frederikshavn Blackhawks – Århus FK

– Semifinalerne bliver spændende, og jeg håber virkelig vi formår at give et stærkt Blackhawks mandskab modstand. Jeg er dybt imponeret over deres evne til at udvikle så mange dygtige spillere, og det er jo også deres talentfabrik vi virkelig nyder godt af i Aarhus p.t. Tabellen lyver aldrig, så chancerne er jo nok ikke store.

Jesper Bertelsen tror på chancen, men anerkender også, at Frederikshavn skal have mere end en dårlig dag:

LÆS MERE: Jan Berggren: – Slutspil er en anden størrelse

– Semifinalerne var vores drøm i år, så måske pigerne hviler lidt mere i dem selv, og kan vi ramme dagen og Blackhawks det modsatte, kan vi måske vinde en af kampene. Men over en serie på bedst af 3 kampe bliver det svært.

Århus FK har været ramt af nogle småskader til Filippa Granlund, Diana Olesen og Mette Thorsager, men de forventes alle klar til den første semifinale.