Jesper Bertelsen: – Vi burde have lukket kampen

Foto: Thomas Krogh Photography

Den var spænding til det sidste, da Århus FK besøgte AaB Floorball i Select Kvinde Floorball Ligaen. Gæsterne fra Århus var foran det meste af kampen, men to sene scoringer fra AaB sikrede værterne en sejr på 4-3. Cheftræner for Århus FK, Jesper Bertelsen, mener hans hold burde have lukket kampen efter to perioder, men roser samtidig AaB for, at være skarpest da kampen skulle afgøres:

– Vi spiller en kamp hvor vi selv føler vi desværre bare ikke rammer dagen, på trods af at vi spiller lige op med dem. De mangler så nogle spillere, så vi har i forhold til hvad vi plejer mod AaB, rigtig meget boldbesiddelse. Det evner vi ikke helt at udnytte, og i bund og grund skal vi have lukket denne kamp efter 2 perioder. Ikke at vi har flere chancer end AaB, men bare bolden mest.

3. Periode bliver noget rod og nervøst, og der må vi bare tage hatten af for AaB at de løser de sidste 10 minutter bedst. Her kommer deres erfaring bare til deres fulde ret, og den udnytter de flot til fulde.

Vi er selvfølgelig skuffede, men vi skal kigge ind af – og så putte den her erfaring i rygsækken, og så bare videre med fuld fart.

Jesper (Bertelsen red.) er overordnet set tilfreds med præstationen i efterårssæsonen og er samtidig fortrøstningsfuld frem mod den resterende del af sæsonen:

– Vi har præsteret godt her i efterårssæsonen, og i dag er bare en naturlig udvikling for det hold vi er. Af De 4 startende backs har jeg 2 på 17 år og en på 15, og selv om vores topspillere kan bære rigtig meget, så vil vi have formdyk. Det må vi bare acceptere, og så hjem og træne noget mere.

Vi har lagt en plan for sæsonen, som vi forsøger at følge, og det går rigtig godt indtil videre, så jeg er fortrøstningsfuld og glæder mig til efter julepausen, hvor vi kommer til at knokle videre.