Jesper Pasgaard Bertelsen: – Fysisk kamp i vente

Foto: Århus FK

Efter 3 ugers kamppause skal Århus FK atter i aktion igen i Select Kvinde Floorball Ligaen. Århusianerne tager hjemme imod Herning Pirates d. 21/11, hvor værterne skal forsøge, at sætte yderligere tre point på kontoen mod en modstander der tidligere har givet problemer.

Cheftræner for Århus FK, Jesper Pasgaard Bertelsen, er da også forberedt på en svær opgave mod de stærke midtjyder:

– Vi har haft nogle kampfri uger, hvor vi har trænet rigtig godt, og forberedt os til kampen mod Herning. Vi ved de kommer med fysik og en betondefensiv, krydret med nogle giftige kontraangreb. Så vi har forsøgt at træne nogle detaljer, som vi håber kommer til, at give bonus. Det er jo meget sværere, at skabe en kamp, end at forsvare sig, og det er vi altså ikke helt gode nok til endnu. Derudover må man også tage hatten af for Herning, for det de kan, at forsvare og løbe kontra, det er de altså ret gode til, og så har de en rigtig dygtig målmand.

LÆS MERE: Optakt: Århus FK – Herning Pirates

Både trænerteamet og spillertruppen i Århus FK arbejder udfra en plan om, at holdet først skal toppe til foråret. Cheftræneren for Århus FK, Jesper Pasgaard Bertelsen, oplever hele tiden små fremskridt til både kamp og træning ligesom de skadede spillere også er på vej tilbage:

– I forhold til vores plan, mærker vi hele tiden små fremskridt. Vi har stadig mange nye spillere og også nogle helt unge – men de “gamle” på 25-27 år hjælper virkelig godt til med at få hævet niveauet. Derudover har vi også et godt målmandsteam, med 2 keepere der er stabile til træning, som hele tiden bliver udfordret af vores målmandstræner.

– Jeg synes også, at vi i de sidste par kampe mod AaB Floorball og Frederikshavn Blackhawks har fået meget bedre fat. Nu mangler vi lige, at få Filippa Granlund og Stinne Jørgensen på banen i stedet for på bænken, hvor de ellers begge har ydet en fantastisk hjælp. Det håber jeg på kan give det sidste, for at vi kan stjæle et par point.

– Men de er desværre stadig skadet, omend de kæmper for at blive klar, så er slutspillet nok realistisk tidsramme for dem. Så må vi se om det er tidsnok til at vi kan overraske i en evt. kvartfinale.