Jesper Roland i Benløse i den kommende sæson

Foto: Thomas Krogh Photography

Benløse FC har sikre sig en aftale med deres anfører Jesper Roland gældende for den kommende sæson. Det er uden tvivl en meget vigtig brik der er faldet på plads i Benløse. I sær efter Mathias Glass har valgt at jagte succes i SSL.

LÆS MERE: Benløse forlænger med Brixager

Roland leverede flotte 35 points i denne sæson for Benløse og producere således godt med points frem af i banen, men han er en meget dygtig to-vejsspiller der skal lukke af bagude, når backs søger med frem.

Jesper Roland siger følgende til Benløses Facebookside:

– Vi har heldigvis (synes jeg) en forholdvis flad ansvarsstruktur i truppen, hvilket bl.a. er en naturlig konsekvens af, at størstedelen af holdet kender hinanden helt tilbage fra ungdomsrækkerne. Vi har også været dygtige til at fastholde størstedelen af vores udefrakommende tilgange igennem de seneste sæsoner, hvorfor de efterhånden anses som gennemsyrede Benløse-drenge. Alt i alt en homogen trup, hvor alle opmuntres til at byde ind”, siger Roland.

LÆS MERE: Mathias de Fries: – Fremtiden ser lovende ud i Benløse

Han ser dog trods tabet af Mathias Glass, postivt på fremtiden i Benløse:

– Mathias bliver selvfølgelig savnet. Både på og uden for banen. Derfor ærger jeg mig også over, at han ikke fik lov til at runde sin foreløbigt sidste tid i Benløse af med os andre. Ikke desto mindre er han klar til at tage skridtet op, og jeg glæder mig til at følge ham i Höllviken. Det er stort! Det er heller ikke nogen hemmelighed, at Mathias har afgjort en kamp eller to for os igennem årene. Men uden at negligere Glass’ åbenlyse vigtighed for holdet, så er det for mig presserende at understrege, at vi har en bred trup fyldt med dygtige spillere, der alle træner hårdt og står på spring for at gøre en forskel på banen. Når man giver afkald på noget, ser man som regel muligheder i andet. Det er trænernes opgave, og det er jeg sikker på David og Martin(Benløses trænerteam. red) løser, slutter Roland af.