Jesper Schmidt: – En af de bedste kampe i sæsonen

Jesper Schmidt i kamp for Frederikshavn Blackhawks i SFL 20/21. Foto: Helge Overgaard

Frederikshavn Blackhawks havde ingen problemer med, at vinde den 2. semifinalekamp mod SEIF Tornados og dermed også kvalificerer sig til finalen i Select Herre Floorball Ligaen. Jesper Schmidt fra Frederikshavn sætter følgende ord på en af sæsonens bedste kampe fra hans holds side:

– Først og fremmest et stort cadeau til Strandby for at blive ved med at kæmpe, selvom vi hurtigt kom foran. Jeg synes vi spiller en af de bedste kampe hele sæsonen. Alle 3 kæder spillede en super kamp, og jeg synes kampbilledet viser, at vi er fuldstændig klar til at vinde guldet næste weekend.

Selvom semifinalen var et opgør mod rivalerne Strandby, så ærgrer Jesper sig dog samtidig over, at der har været så stor forskel på de to hold:

– Jeg synes det har været fedt, at spille mod naboklubben, og at det har været et par fine kampe – Dog mener jeg, at det er ærgerligt, at der har været så stor forskel på niveauet i en dansk DM-semifinale.

Personligt bidrog Jesper med 4 point i gårsdagens kamp mod Strandby. Han tilskriver holdets samlede præstation, som en af årsagerne til hans egne bidrag til sejren:

– Jeg er tilfreds med min egen præstation, men min præstation er et udtryk for at holdet spillede en skide god kamp i dag.