Jesper Schow Petersen: Det kræver en stærk indsats

Copenhagen FCs cheftræner Jesper Schow, på bænken under en træningskamp i 20/21. Foto: Copenhagen FC

Copenhagen FC indtræder i slutspillet i Select Kvinde Floorball Ligaen efter de var oversiddere i kvartfinalen grundt Hernings holdtrækning tidligere på sæsonen. Det har samtidig betydet, at københavnerne ikke har spillet en gældende kamp siden pokalfinalen. Cheftræner for Copenhagen, Jesper Schow Petersen, er dog ikke bekymret for længden af pausen og beretter i stedet om en trup der bare glæder sig til, at spille igen:

LÆS MERE: Semifinaleoptakt: Copenhagen FC – Aab Floorball

– Med en pause efter pokalfinalen, grundet vi var oversiddere i kvarten, har der været ekstra god tid til at forberede os. Lidt for god tid kunne man tænke, da alle spillerne bare glæder sig til sæsonens sidste og allervigtigste kampe.

Jesper Schow fortæller her mere om, hvad Copenhagen har brugt den lange pause på:

LÆS MERE: Head-2-Head: Copenhagen FC – Aab Floorball

– Vi har brugt tiden på træning med tempo, taktiske elementer, 2-1 situationer, intern kamp og sociale arrangementer for at holde truppen sulten, rystet sammen og klar. Svenske modstandere blev desværre ikke en mulighed grundet restriktioner, selvom det var ønsket.

Modstanderen i semifinalen, AaB Floorball, er et hold Jesper og resten af Copenhagen mandskabet kender ganske godt. De mødtes så sent, som i denne sæsons pokalfinale, hvor københavnerne trak det længste strå. Cheftræneren har stor respekt for nordjyderne og forventer en svær serie:

LÆS MERE: Niklas Knøsen: – Vi kan spille mere frit

– Vi ser frem til at møde AaB. En modstander der gjorde det onde ved holdet i pokalen sidste sæson, i en kamp som stadigvæk spøger lidt i nogle af spillernes bevidsthed. Den fik de dog revancheret i pokalfinalen i år. AaB viste dog i specielt starten af pokalfinalen, at hvis vi ikke er på tæerne, så kan det koste dyrt. Rutine, fart, giftige kontringer og skarpe afslutninger er naturlige ord at sætte på AaB holdet.

Jesper Schow melder ligeledes om en skadesfri trup hos Copenhagen FC.