Jesper Schow Petersen: – Jeg forventer en seværdig kamp

Copenhagen FCs cheftræner Jesper Schow, på bænken under en træningskamp i 20/21. Foto: Copenhagen FC

Copenhagen FC kvalificerede sig til DM-Finalen via to sikre sejre over AaB Floorball i semifinalen. Cheftræner for københavnerne, Jesper Schow Petersen, ser frem til en seværdig kamp, hvor der formentlig bliver lavet en del mål:

– Jeg forventer en god seværdig kamp, nok med mange mål og hvor de offensive elementer kommer til at være toneangivende. Man skal være skarp – for scoringer kommer der.

Modstanderen i finalen er Århus FK, som igennem en årrække har domineret toppen af dansk kvindefloorball. Jesper har derfor stor respekt for århusianerne, som han forventer kommer med en stærk holdindsats i finalen på søndag:

– Århus er en modstander der har domineret dansk damefloorball i adskillige sæsoner. De er måske på holdkortet ikke lige så stærke som i deres storhedstid, men viser alligevel kvaliteterne til fortjent at spille sig i en DM finale. Jeg har fulgt med på de forskellige streaminger og fået et godt indtryk af hvem vi skal op imod og det er et hold der knokler for hinanden, men med få der afgør det fremad.

Cheftræneren har planen klar for, at opnå succes i DM-Finalen mod Århus FK. Især tre ting skal gå op i en højere enhed for, at Copenhagen skal stå med trofæet efter kampen:

– Sidste gang jeg var træner og vi mødte Århus, var fokus dengang på at begrænse deres kompetencer. Denne gang er det for os vigtigst, at holde fokus på vores spil og det vi skal have til at fungere. Spillerne er mentalt klar, i god form og sultne efter guld. Disse 3 elementer er vægtet højest i jagten på sejren.