Jesper Schow Petersen: – Suveræn 1. periode

Copenhagen FCs cheftræner Jesper Schow, på bænken under en træningskamp i 20/21. Foto: Copenhagen FC

Efter at have været oversiddere i kvartfinalen, så kom Copenhagen FC endelig i aktion, da de på udebane indledte semifinaleserien mod AaB Floorball. Op til kampen havde cheftræner for Copenhagen, Jesper Schow Petersen, lavet et par ændringer i forhold til deres seneste møde med AaB:

– En anderledes kamp end sidst (pokalfinalen), da vi her var flyvende fra start, men sluttede skidt. Vi satsede lidt ved at rulle på 3 kæder og 17 spillere med højt pres fra start for, at sikre overskud mod slutningen af kampen. Det kan sikre ekstra kræfter i en hård kamp, men også være en hæmsko for at spillerne kommer ordentligt i gang.

Cheftræneren fik det svar han søgte, da hans hold startede, som lyn og torden og reelt afgjorde kampen i de første tyve minutter. Han var dog ikke tilfreds med spillet i de sidste 40 minutter:

– Det gjorde de dog med en helt suveræn 1. Periode. Om det så var fordi kampen virkede afgjort tidligt, eller AaB bare vågnede til 2. Periode skal være usagt, men det var som om, at gashåndtaget blev sluppet de sidste 40 minutter, hvilket vi naturligvis ikke kan være tilfredse med spilmæssigt.

Jesper fik samtidig et indblik i hvilket kvaliteter AaB har, da Copenhagen lettede lidt på gashåndtaget i de sidste 40 minutter:

– AaB viste samtidigt også deres kvaliteter frem med direkte spil, mange afslutninger og langt mere løbearbejde, hvilket naturligvis også gjorde betingelserne svære for os.

Tiden frem mod den 2. semifinalekamp skal, i følge cheftræneren, bruges på at finde den rigtige formel til, at hente sejr nummer to i serien – En sejr der sikre holdet en plads i finalen:

– Vi har en test og to gode træninger nu og skal finde den helt rigtige formel før lørdag til, at sikre en finaleplads.

Jesper fortæller samtidig, at han glæder sig over, at arbejde med en så god og stor trup.