Johan Selander: – Vi skal blive mere kyniske

Foto: Thomas Lunau

Vanløse Floorball måtte slide for sejren, da de lørdag tog imod Copenhagen FC i Select Herre Floorball Ligaen. Cheftræner for Vanløse, Johan Selander, uddeler store roser til det unge Copenhagen hold, men ærgrer sig samtidig over, at det ikke lykkes at omsætte flere, af de mange chancer til mål:

– Vi spiller alltid täte kamper vs Copenhagen. Følelsen igår var at vi var det bedre holdet i starten og vi styrde kampen. Copenhagen er et ungt og rørligt hold og trots at vi dominerade i skudstatistiken lyckades di skapa farlige scoringsmøjligheder emellem.

Læs mere: Herreligaen (Øst): Lørdagens kampe i tal

Cheftræneren efterlyser i forlængelse af ovenstående mere kynisme foran mål samt større evne til, at lukke kampene noget tidligere:

– Det blir onødigt tæt resultat og Copenhagen er med hele vejen fram til at vores anfører Simon Lehnert avgør i tomt mål. Vi må fokusere på at bli mer kyniske ner vi får møjlighed till at score så vi kan lukke kamper framåt i ligaen.

Starten på sæsonen har givet to sejre og et enkelt nederlag til Vanløse i Select Herre Floorball Ligaen. Johan er tilfreds med starten, men ærgrer sig over nederlaget til Hvidovre i premieren, hvor holdet ikke ramte sit topniveau:

– Det har varit en ok start på sæsonen. Inge i holdet er tillfreds med att vi tappte till Hvidovre i premiæren. Det var bittert men også något vi nu må leva med. Vi behøver træne mer og bedre før at fortsætte vores udvikling. Det finns mange måder vi behøver bli bedre på. Hvidovre spillede sin gameplan og lyckades med det. Vi presterade inte alls i närheten av vores max og då vinner man ikke kamper i Select Floorball Liga.